Tecau si Roger ataca astazi careul de asi de la US Open!

Ieri, Romania a avut o zi perfecta la US Open. Simona Halep a bifat prima calificare din cariera in sferturile competitiei, dupa un meci de vis cu Lisicky. De asemenea, Florin Mergea si Horia Tecau, alaturi de partenerii lor de dublu, Bopanna, respectiv Roger,  s-au calificat la brat in aceeasi faza a ultimului turneu de Grand Slem al anului.

Daca Halep si Mergea vor evolua abia maine, Tecau revine in competitie chiar astazi. Alturi de olandezul Roger, Horia ataca un loc in careul de asi, acolo unde s-ar putea duela chiar cu dublul Mergea/Bopanna!

Herbert/Mahut – Rojer/Tecau

Daca pana in prezent favoritii 3 ai turneului de dublu (1 dupa infrangerile suferite de fratii Brian si dublul Dodig/Melo) au avut parte de adversari inferior cotati, nu la fel se prezinta situatia in aceasta faza a sferturilor. Favorit 12 ai competitiei, dublul francez este foarte bine inchegat si cu rezultate excelente in 2015.
Roger si Teacau au insa atuurilor lor. Omogenitatea este chiar la cote mai ridicate in comparatie cu perechea franceza, iar plusul valoric ar putea face in final diferenta.
Cert este nu ne putem astepta decat o disputa foarte echilibrata, in care un invingator este foarte greu de anticipat. De altfel si bookmakerii sunt moderati in ceea ce priveste oferirea cotatiilor pentru aceasta partida.

19:30 Herbert/Mahut – Rojer/Tecau, min1 set 2 (1.26)
19:30 Herbert/Mahut – Rojer/Tecau, peste 2.5 seturi (2.05)


Calculele Romaniei: Chinuit, dar aproape calificati!


 

500 RON BONUS la prima depunere

Primesti 100% din depunerea efectuata pana la 500 RON

Cel mai bun bonus este aici! 500 lei special prin Pariuri1x2

Joaca la aceasta casa de pariuri si primesti bonus sportiv de 500 lei

 

Ti-a placut aceasta stire? 0 0


Lasa un comentariu