Tenis: ATP Washington, pe ultima suta de metri!

isner tenis tennisteam.forumattivo.com washingtonTurneul de la Washington se apropie de final. Astazi se joaca semifinalele, atat in probele de simplu, cat si de dublu.

Sursa foto: tennisteam.forumattivo.com

Cilic – Nishikori (21:30)

La 11 luni dupa ce au disputat finala US Open, Cilic si Nishikori se intalnesc din nou, de data asta in semifinalele turneului de la Washington. Atunci Cilic a reusit sa castige primul turneu de Grand Slam din cariera. In turul precedent Cilic a trecut de tanarul german, Alexander Zverev dupa doua seturi echilibrate (7-5, 7-6).

Intr-o partida disputata mai devreme, Nishikori a supravietuit celor 15 asi ai lui Groth, trecand de acesta tot in doua seturi (6-4, 6-4). Japonezul a ajuns la 41 de victorii obtinute anul acesta, capitol la care este depasit doar de Djokovic si Murray.

Cu toate ca a pierdut in ultima partida dintre cei doi, Nishikori conduce cu 5-3 la capitolul intalniri directe, 4 dintre victorii venind pe suprafata hard. Ramane de vazut daca acesta va reusi sa-si ia revansa sau vom asista la inca o victorie a lui Marin.

Peste 9.5 game-uri primul set (1.55)

Isner – Johnson (02:00)

Tarziu in noapte, a avansat in semifinale si americanul John Isner, care a avut nevoie de 3 seturi pentru a trece de lituanianul Berankis. Isner se afla la cea de a cincea semifinala in cadrul acestui turneu. Desi a disputat si doua finale, acesta nu a reusit sa castige niciodata turneul.

Johnson in schimb, se afla la cea mai buna performanta la Washington. Daca anul trecut a ajuns pana in sferturi, el a iesit din primul tur la precedentele doua participari.

Johnson a trecut in turul precedent de J.Sock. Daca primul set a fost unul echilibrat, decis abia in tie-break, Johnson a profit de caderea conationalului sau din setul 2 si s-a impus fara probleme cu 6-1.

In cele patru intalniri directe dintre Isner si Johnson, s-au inregistrat 5 tie-breakuri si numai o singura partida s-a incheiat sub 26 de game-uri disputate.

Astfel ca, ne putem astepta si astazi la inca o partida maraton.

Peste 22.5 game-uri (1.50)

Alte ponturi: WTA Washington

23:30 Makarova – Pavlyuchenkova, 1 (1.50)

23:30 Bryan/Bryan – Bopanna/Mergea, peste 9.5 game-uri primul set (1.65)

20:00 Bencic/Mladenovic – Arruabarena/Klepac, 1 (1.45)

(Freddy Krueger)


 

Olanda, etapa 1: Pariuri pentru primele 4 intalniri!


 

Cel mai bun bonus este aici! 500 lei special prin Pariuri1x2

Joaca la aceasta casa de pariuri si primesti bonus sportiv de 500 lei

 

500 RON BONUS la prima depunere

Primesti 100% din depunerea efectuata pana la 500 RON

Ti-a placut aceasta stire? 0 0


Lasa un comentariu