Tenis: Simona Halep reloaded

Australian Open HalepSimona Halep, locul 3 WTA, a reusit ieri sa se califice in optimile turneului de la Toronto, dupa ce a reusit sa treaca de Jelena Jankovic, in doua seturi (6-3, 6-4).

Aflata la primul joc dupa eliminarea de la Wimbledon, Simona a parut ca si-a regasit increderea de alta data. Preluand conducerea inca de la inceputul meciului, jucatoarea noastra a practicat un tenis agresiv si sigur, asa cum obisnuia sa o faca la inceputul anului, obtinand cea de a 25-a victorie pe hard, suprafata pe care are doar 2 infrangeri sezonul acesta.

In turul urmator o va intalni pe Angelique Kerber (Germania), favorita 13 si locul 11 WTA, care a trecut tot in doua seturi de Monica Puig (6-2, 6-3). Halep a jucat doua meciuri contra lui Kerber, in 2009 si in 2014, in finala turneului de la Doha. Simona s-a impus de fiecare data. Un nou succes semnat de Halep in fata germancei, de aceasta data la Toronto, are cota 1.80.

Partida va putea fi urmarita, in jurul orei 20:00 pe DolceSport 2.

Romani in Canada

In cadrul turneului de la Montreal, il vom putea urmari astazi, in proba de dublu si pe Horia Tecau.

Horia alaturi de partenerul sau, Roger J-J, vor disputa prima partida dupa cucerirea Wimbledonului. Adversari le vor fi perechea formata din Fognini F. si Robredo T. Ramane de vazut cum perechea romano-olandeza se va adapta pe hard, suprafata pe care a castigat turneul de la Rotterdam (Olanda), in februarie.

De remarcat si faptul ca perechea Begu/Olaru a reusit sa treaca ieri de perechea Muguruza/Suarez (7-6, 0-6, 10-4). In turul urmator perechea romana le va intalni pe invingatoarele dintre Garcia C./Srebotnick K.(4) – Abanda F./El Tabakh.


Bundesliga: Pariuri 1×2 te pregateste de runda cu numarul 1!


500 RON BONUS la prima depunere

Primesti 100% din depunerea efectuata pana la 500 RON

Cel mai bun bonus este aici! 500 lei special prin Pariuri1x2

Joaca la aceasta casa de pariuri si primesti bonus sportiv de 500 lei

 

Ti-a placut aceasta stire? 0 0


Lasa un comentariu