Tenis, turneul de la Sydney: Cu ochii pe Halep si Tecau! Ponturi si analize

Tenis simona halepTenis de inalta clasa! Turneul de la Sydney aduna la start cateva dintre cele mai importante nume ale circuitelor ATP si WTA. Printre protagonisti, doi compatrioti de-ai nostri.
Dupa succesul de la Shenzhen, Simona Halep tinteste un rezultat de top si la Antipozi. La dublu il avem pe Horia Tecau, care, alaturi de Rojer, este capabil sa urce pana in cele mai avansate faze ale competitiei.
Feraru Gheroghe, un bun cunoscator al „sportului alb”, a analizat pentru dumneavostra cateva dintre partidele programate in aceasta noapte. Nu a fost trecut cu vedere debutul lui Halep, in cadrul intrecerii de la Antipozi!
Tenis, Turneul de la Sydney
Halep – Pliskova, ora 04:00

Halep trebuie sa-si dozeze foarte bine fortele in  saptamana premergatoare debutului la Australian Open. Aceasta mai ales ca Simona vine dupa un turneu destul de dificil in China si traversat pana la victoria din actul final. De precizat si faptul ca Pliskova nu e chiar cea mai simpla adversara. A 41-a jucatoare a lumii, cehoaica a invins-o la Brisbane, acum 5 zile, pe Azarenka. In cadrul intrecerii de la Sidney, a invins-o deja pe Hercog.
Sa-i dam ragaz Simonei sa se odihneasca si sa evitam acest meci la pariuri.

 

Tenis, Turneul de la Sydney
Tecau/Rojer – Duckworth/Guccione, ora Romaniei 04:00
Mai experimentata si valoroasa, perechea Tecau/Rojer ar trebui sa se impuna fara emotii in aceasta confruntare. In varsta de 22 de ani, australianul Duckworth ocupa la dublu doar de pe locul 1229. Toata baza e in Guccione, numarul 38 in lume, la dublu.
Cota pentru victoria dublului din care face parte Horia este 1.35. Daca vrem sa riscam putin, putem alege scor corect 2-0 la o cota de 1.80.
Tenis, Turneul de la Sydney
Del Potro – Stakhovsky, ora 04:00
Asteptarea a luat sfarsit! Juan Martin Del Potro se intoarce in circuit, dupa o pauza de aproape un an in care argentinianul nu a jucat nici macar un meci! In aceasta runda il are ca adversar pe Stakhovsky, un jucator foarte bun pe suprafetele rapide. Cotele pe victoria lui Stakhovsky au inceput sa scada serios de la 2.60,cota de start , la 1.80. Nu stim cat de pregatit este Delpo si avand in vedere scaderile de cotatii,  putem incerca pariul pe un set castigat de Stakhovsky. Daca ne place riscul, putem incerca victoria ucrainianului.
Tenis, Turneul de la Sydney
Tomic – Sjisling, ora 05:30
Favoritul publicului Bernard Tomic il va infrunta pe Igor Sijsling. Duel echilibrat, dar Tomic este avantajat de „terenul propriu” si suprafata de joc. 1.25 e cota oferita australianului la victorie .
Tenis, Turneul de la Sydney
Radwanska – Muguruza, ora 06:30
Aga vine dupa victoria din Cupa Hopman unde alaturi de Janowicz a reusit sa pastreze trofeul in tabara Poloniei. Aceasta pare sa fie foarte bine pregatita in acest inceput de an si in plus, arata o pofta de joc foarte mare. Muguruza a eliminat-o in turul precedent pe Sara Errani. Nu a fost nicio surpriza, italianca fiind preferand turneele pe zgura. Cota pentru victoria polonezei este 1.35, pariul avand sanse foarte mari de reusita.
Tenis, Turneul de la Sydney
Sam Groth – Gilles Muller, ora 08:00
Ne mutam pe tabloul de simplu unde avem meciul dintre Sam Groth, unul din favoritii publicului si luxemburghezul Gilles Muller. Groth joaca foarte bine pe hard , dar se prezinta si mai bine in la el acasa, in Australia. Numarul 85 ATP, Groth a reusit doua victorii importante in turneul precedent, de la Brisbane. Acolo i-a eliminat pe Lukas Kubot, dar si pe Hewitt. A pierdut la mare lupta cu Raonic.
Cota pentru victoria lui Groth este 1.60. Un alt pariu ne face insa cu ochiul. Pentru ca fata in fata se vor afla doi jucatori cu servicii puternice, un tie-break in meci n-ar trebui sa lipseasca. Poate chiar in setul 1.
(Feraru Gheroghe)
Cel mai bun bonus este aici! 500 lei special prin Pariuri1x2

Joaca la aceasta casa de pariuri si primesti bonus sportiv de 500 lei

 

500 RON BONUS la prima depunere

Primesti 100% din depunerea efectuata pana la 500 RON

Ti-a placut aceasta stire? 0 0


Comments 3

  1. Csaba Zsolt

    Simona are niciun motiv sa forteze la acest turneu. Anul trecut a parasit turneul inca din primul tur si nu are de aparat puncte. Peste o saptamana va incepe primul Grand Slam al anului, Serena si Sharapova nu degeaba stau „casa”. Wozcniacki a patit-o si nu cred ca Simona are ceva de cautat la acest turneu. Sper ca si ea stiu acest lucru si din aceasta cauza o sa mizez pe Pliskova (nr 22 WTA).

Lasa un comentariu