Tottenham Hotspur creditata ca fiind echipa care poate produce surpriza in Premier League!

Cu o varsta medie de sub 25 de ani, Tottenham Hotspur a impresionat prin jocul ei in sezonul trecut de Premier League. Echipa antrenata de argentinianul Mauricio Pochettino a incheiat sezonul precedent pe podium, fiind depasita de Leicester si pe finalul stagiunii de catre Arsenal. 


Tottenham Hotspur-Transferuri si cote
A fost o sansa buna pentru formatia de pe White Hart Lane sa cucereasca titlul, dar pe final Leicester a rezistat mai bine presiunii, iar Tottenham a pierdut puncte pretioase. Cu un lot evaluat la peste 300 de milioane de lire, Spurs e considerata una dintre candidatele la titlu, dar le va fi greu sa depaseasca atat echipele din Manchester cat si Chelsea. In aceasta vara pe White Hart Lane au sosit doi jucatori care probabil isi vor face loc in primul 11. Atacantul olandez Vincent Janssen a fost transferat de la AZ Alkmaar pe aproximativ 19 milioane de lire. Acesta si-a facut debutul in nationala si a inscris chiar impotriva Angliei intr-un meci amical. In Olanda, Janssen a inscris 27 de goluri pentru AZ in 34 de meciuri, deci pare a fi un partener bun pentru Harry Kane, care a fost pastrat de Tottenham.

 Citeste si:


inregistreaza-te - sportingbet


Pentru Spurs e foarte important ca au reusit sa isi pastreze jucatorii in ciuda unor oferte tentante venite din partea unor cluburi mari. Singurii jucatori la care s-a renuntat sunt mijlocasul ofensiv Pritchard care a plecat la Norwich si fundasul central Federico Fazio care va juca in tricoul celor de la AS Roma. Oricum pe aceste pozitii, formatia engleza era acoperita. Alta achizitie importanta este cea a mijlocasului defensiv Victor Wanyama care a fost adus de la Southampton pentru 12 milioane de lire. Fanii de pe White Hart Lane stiu ca au fost aproape de titlu in sezonul precedent si au toate motivele sa se astepte ca echipa sa continue pe o panta ascendenta.


In continuare va prezentam cotele lui Tottenham pentru deplasarea de la Everton de pe 13 august, ora 17:00, si pentru castigarea Premier League.

Victorie Everton – cota 3.05 Sportingbet, Egal – cota 3.30 Sportingbet, Victorie Tottenham – cota 2.50 Sportingbet

Cota pentru castigarea titlului: 9.00 Sportingbet


Sursa imagine: www.mirror.co.uk


Cel mai bun bonus este aici! 500 lei special prin Pariuri1x2

Joaca la aceasta casa de pariuri si primesti bonus sportiv de 500 lei

 

500 RON BONUS la prima depunere

Primesti 100% din depunerea efectuata pana la 500 RON

Ti-a placut aceasta stire? 0 1


Lasa un comentariu