Manchester United: Cum va arata echipa lui Mourinho in sezonul 2016 – 2017?

Portughezul Jose Mourinho este managerul lui Manchester United in acest sezon, iar fanii „diavolilor” asteapta ca echipa lor sa revina in batalia pentur titlu, de unde a lipsit dupa plecarea lui Sir Alex Ferguson.


inregistreaza-te - sportingbet


Situatia lotului

Dupa venirea portughezului la echipa, la United au inceput din nou transferurile fabuloase, achizitii cu nume care pregatesc nu sezon mult mai bun pentr trupa de pe Old Trafford. Deja au inceput sa paraseasca echipa o serie de nume importante, iar in urmatoarele saptamani situatia nu va sta diferit. Jose Mourinho a anuntat ca vrea sa faca curatenie la echipa si sa isi pastreze doar jucatorii pe care se va baza in noul sezon.

Portari: David De Gea, Sergio Romero, Sam Johnstone;

Fundasi: Eric Bailly, Daley Blind, Cameron Borthwick-Jackson, Matteo Darmian, Timothy Fosu-Mensah, Phil Jones, Paddy McNair, Marcos Rojo,  Luke Shaw, Chris Smalling, Antonio Valencia;

Mijlocasi: Ander Herrera, Andreas Pereira, Michael Carrick, Marouane Fellaini, Adnan Januzaj, Jesse Lingard, Juan Mata, Henrikh Mkhitaryan, Paul Pogba, Morgan Schneiderlin, Bastian Schweinsteiger, Ashley Young;

Atacanti: Memphis Depay, Zlatan Ibrahimović, William Keane, Anthony Martial, Marcus Rashford, Wayne Rooney;


Citeste si:


Transferuri

In aceasta vara au venit nume noi si nume mari la echipa, la fel de mari precum sumele de transfer platite de clubul englez.

Veniri:

– Zlatan Ibrahimovic a venit liber de contract dupa despartirea de PSG;
– Henrikh Mkhitaryan, transferat de la Dortmund pentru 22 milioane de lire sterline;
– Eric Baily a venit de la Villareal pentru 30 de milioane de lire sterline;
– Paul Pogba, revenit la echipa dupa aventura la Juventus, pentur 89 de milioane de lire sterline.

Plecari:

– Nick Powell (contract reziliat);
– Joe Rothwell (transferat la Oxford United);
– Victor Valdes (contract reziliat);

Cotele caselor de pariuri

La Sportingbet o varianta foarte interesanta pentru batalia in zona Nord Vest din Premier League. City si United sunt cotate cu prima sansa, urmatoarele clasate fiind Liverpool, Everton si Burnley. Acest pariu se refera doar la aceste echipe. Daca alegeti una dintre cele 5 variante, pariul va fi castigator daca selectia dumneavoastra va termina pe o treapta a podiumului mai inalta decat cele ocupate de celelalte 4 echipe. 

Exemplu: Selectati „Manchester United”. United se clasazeaza la finalul sezonului pe pozitia 2, iar City, Liverpool, Everton si Burnley termina sezonul sub pozitia secunda a clasamentului. 

Manchester

Un alt pariu interesant si de luat in calcul este duelul dintre United si Chelsea. Fosta echipa a lui Mourinho are un nou manager in acest sezon, Antonio Conte. Jose a antrenat in doua randuri clubul din Londra si este de asteptat sa il cunoasca destul de bine. Pariul se refera la echipa care va termina sezonul peste adversara sa in clasament.

Manchester

Sursa foto: www.youtube.com


Pariaza pe echipa favorita cu un Pariu fara Risc de la Sportingbet!

Cel mai bun bonus este aici! 500 lei special prin Pariuri1x2

Joaca la aceasta casa de pariuri si primesti bonus sportiv de 500 lei

 

500 RON BONUS la prima depunere

Primesti 100% din depunerea efectuata pana la 500 RON

Ti-a placut aceasta stire? 0 0


Lasa un comentariu