Transferul VERII in EUROPA e aproape de Barcelona! Mutarea de 90 de milioane de euro pregatita pentru senzatia Borussiei Dortmund!

Dupa un sezon relativ dezamagitor, in care FC Barcelona a ratat atat titlul in Spania in favoarea marii rivale, Real Madrid, cat si accederea in “careul de asi” al UEFA Champions League, catalanii sunt pregatiti sa razbune aceasta perioada grea si au planuri mari pentru sezonul ce urmeaza cu Ernesto Valverde la carma echipei.


Ousmane Dembele, “perla” fotbalului european

Considerat de multi cel mai talentat tanar jucator din lume, Ousmane Dembelea impresionat in urma cu doua sezoane, pe vremea cand avea 18 ani, cand evolua la Stade Rennais. Borussia Dortmund a reusit sa-l transfere in vara anului trecut pentru doar 15 milioane de euro, iar in acest moment, nemtii cer de 6 ori mai mult Barcelonei pentru ca mutarea sa se efectueze.

33 de milioane de euro este cota de piata a lui Dembele, conform site-ului de specialitate transfermarkt.com;

In varsta de 20 de ani, Ousmane Dembele evolueaza pe postul de aripa dreapta si a contribuit in mod decisiv la parcursul Borussiei Dortmund in stagiunea trecuta: In cele 32 de aparitii in tricoul “galben-negrilor” in Bundesliga, francezul a inscris sase goluri si a oferit alte 12 pase de gol.


Borussia nu lasa din pret

Desi, in mod normal, oferta initiala a Barcelonei pentru semnatura lui Dembele a fost de 70 de milioane de euro, se pare ca cei din conducerea lui Dortmund nu ar accepta ca francezul sa paraseasca echipa pentru mai putin de 90 milioane. Astfel, acesta ar fi singurul impediment care ar sta in calea transferului, intrucat jucatorul s-ar fi inteles deja cu gruparea catalana, iar singurul obstacol ar fi suma propriu-zisa de transfer.

8.00 este cota oferita de Unibet pentru ca Borussia Dortmund sa castige Bundesliga in sezonul 2017/2018;

Cel mai bun bonus este aici! 500 lei special prin Pariuri1x2

Joaca la aceasta casa de pariuri si primesti bonus sportiv de 500 lei

 

500 RON BONUS la prima depunere

Primesti 100% din depunerea efectuata pana la 500 RON

Ti-a placut aceasta stire? 0 0


Lasa un comentariu