Transferuri: 5 jucatori de top pe lista lui Juventus!

Campioana Italiei s-a despartit in vara de o serie de jucatori importanti, iar acest lucru s-a vazut. Juventus a pornit slab stagiunea interna, pierzand o multime de puncte pretioase. Si-a revenit, e din nou in varful ierarhiei, insa cu Inter, Fiorentina si Napoli rivale puternice, titlul va fi mult mai greu de cucerit decat in sezoanele anterioare.

Conducatorii clubului nu concep insa ratarea locului 1 la finele campionatului in curs. De asemenea se doreste o noua aventura lunga in Liga Campionilor, intrecere in care Juve a jucat anul trecut finala. Este insa nevoie de intariri, o parte venite chiar in aceasta iarna.

Juventus si-a fixat tintele, 5 jucatori pentru care s-au inceput deja tatonarile. Presa italiana anunta ca lista este deschisa de Gundogan, internationalul german aflat sub contract cu Borussia Dortmund. Rabiot este de asemenea dorit de torinezi, insa PSG ar fi tentata sa-l includa pe tanarul mijlocas intr-o tranzactie pentru achizitionarea lui Higuain de la Napoli. Cotat la 12 milioane de euro, Rabiot este si in vizorul lui Arsenal.

Moutinho este un alt mijlocas pentru care Juventus ar putea insista in urmatoare perioada. Confruntata cu anumite dificultati financiare, Monaco n-ar spune „pas” unui transfer al lusitanului, mai ales daca si suma va fi una tentanta.

Si David Silva se afla pe „wish list-ul” lui Allegri. Tinand totusi cont ca este unul dintre jucatorii de baza ai lui Manchester City, spaniolul va fi foarte greu de achizitionat.

Conform calciomercato, marele obiectiv fixat de Juventus pentru perioada de mercato din iarna, cel tarziu pentru cea din vara, este Eder Banega. Mijlocasul Sevillei si al nationalei Argentinei nu ar costa mult, in jur de 18 milioane de euro. Si Banega ar fi tentat sa o paraseasca pe Sevilla, pentru o echipa cu care sa atace marile trofee. O singura problema are insa argentinianul, care nu ar putea fi utilizat de Juventus in actualul sezon de UCL.

Arsenal isi betoneaza viitorul: Contracte noi pentru vedete si mutari surpriza in ianuarie!

500 RON BONUS la prima depunere

Primesti 100% din depunerea efectuata pana la 500 RON

Cel mai bun bonus este aici! 500 lei special prin Pariuri1x2

Joaca la aceasta casa de pariuri si primesti bonus sportiv de 500 lei

 

Ti-a placut aceasta stire? 0 0


Lasa un comentariu