Transferuri: Vezi care ar putea fi cele mai tari mutari ale iernii

TransferuriTransferuri. De la 1 ianuarie, in intreaga Europa cluburile vor avea la dispozitie o luna pentru a transfera jucatorii necesari in vederea intaririi comparimentelor deficitare.

In acesta „fereastra” de transferuri din iarna, nu sunt realizate la fel de multe mutari spectaculoase si scumpe, ca in perioada de vara. Totusi, surprizele nu sunt excluse.

Pornind de la aceasta idee, presa britanica a realizat o lista a transferurilor de top ce s-ar putea efectua in luna ianuarie.

Wayne Rooney – de la Manchester United, la AS Monaco.
Nu este o noutate faptul ca echipa din Principat il doreste pe Rooney. Speculatiile au fost alimentate si de imprumutul lui Falcao, la echipa antrenata de Van Gaal. Accidentat insa, columbianul nu a confirmat, iar achizitionarea sa este pusa sub semnul intrebarii. In plus, in actualul sezon competitional, Rooney a fost din nou unul din oamenii cheie ai „diavolilor rosii”.

Karim Benzema – de la Real Madrid, la Arsenal
Real Madrid primeste constant oferte pe adresa lui Karim Benzema. Nu va fi nimic diferit in aceasta iarna. Dintre cluburile europene de varf, Arsenal a insistat cel mai mult pentru aducerea francezului.

Sterling – de la Liverpool, la PSG
Conform presei engleze, parizienii ar fi demarat deja negocierile pentru jucatorul de 20 ani. Sterling, ajuns deja la peste 100 de meciuri in Premier League si  13 convocari la nationala, are contract cu Liverpool pana in 2017 si nu va fi usor de achizitionat. PSG i-ar oferi un contrat pe 5 ani, cu un salariu de 3 ori mai mare decat pe Anfield.

Ron Vlaar – de la Aston Villa, la Manchester United
Adus in 2012 de la Feyernoord, batavul a impresionat in tricoul trupei din Birmingham. A ajuns repede in atentia marilor cluburi din Anglia, cel mai interesat de serviciile fundasului central, fiind chiar conationalul sau, Van Gaal. Nu foarte scump, acesta ar fi o solutie excelenta pentru betonarea defensivei lui United, in partea a doua a stagiunii.

James Milner – de la Manchester City, la Arsenal, Liverpool, Tottenham Hotspur sau Everton
Nemultumit de statutul de rezerva si intrat in ultimele 6 luni de contract, James Milner este decis sa se desparta de „cetateni”. In vara a fost curtat de cele 4 cluburi, care-si vor reimprospata probabil ofertele pentru internationalul englez.

Juan Cuadrado – de la Fiorentina, la ?
Excelent alaturi de nationala Columbiei la Mondialul brazilian si om de baza la Fiorentina, Juan Cuadrado este o tinta importanta pentru cateva dintre cele mai importante cluburi de fotbal ale Europei.

Adrien Rabiot – De la PSG, la Roma
In presa engleze se speculeaza pe seama faptului ca mijlocasul de 19 ani ar fi semnat deja un precontract cu AS Roma.

Jackson Martinez – De la FC Porto, la Arsenal sau Tottenham
77 de goluri a marcat columbianul, in 111 meciuri jucate in tricoul „dragonilor”. Arsenal si Tottenham au pus deja deoparte bani pentru achizitionarea lui Martinez.

Dani Alves – De la Barcelona, la Manchester United sau Liverpool
Fundasul dreapta brazilian a declarat ca acesta va fi ultimul sau sezon la Barcelona, dupa care isi doreste sa joace in Anglia. Mutarea s-ar putea concretiza inca din iarna. Manchester United si Liverpool sunt cluburile ce insista pentru jucatorul de 31 de ani.

Marco Reus – De la Borussia Dortmund, la Real Madrid
Din cate se pare, Reus a fost deja acontat de clubul madrilen. Liderul din Spania ar fi achitat in schimbul mijlocasului ofensiv al Borussiei Dortmund, 25 de milioane de lire sterline. Man. United, Chelsea si Arsenal s-ar fi oprit la 20 de milioane de lire sterline.

Petr Cech – De la Chelsea, la ?
Dupa venirea lui Courtois, Cech si-a pierdut postul de titular in poarta lui Chelsea. Nu este o situatie pe placul internationalului ceh. Posibil ca Petr Cech sa paraseasca clubul londonez chiar din aceasta iarna, vandut sau doar imprumutat. Real Madrid, Barcelona, Paris Saint-Germain si Monaco au fost echipele ce l-au curtat in vara acestui an.

Kevin Strootman – De la Roma, la Manchester United
Din nou vorbim de Man.United. Doar ca de data aceasta, pare a fi vorba de o oferta concreta. Suma vehiculata: 30 de milioane de lire sterline, virate in contul Romei in luna ianuarie.

Sami Khedira – De la Real Madrid, la Arsenal, Manchester United sau Chelsea
Pana in ultimele ore ale perioadei de transferuri in vara, s-a discutat de trecerea lui Khedira la Arsenal. Tranzactia a picat, dar plecarea germanului de pe Bernabeu,  revine in actualitate. Acum insa, interesate mai sunt United si Chelsea.

 

 

 

Joachim Low este tentat sa renunte la nationala

Cel mai bun bonus este aici! 500 lei special prin Pariuri1x2

Joaca la aceasta casa de pariuri si primesti bonus sportiv de 500 lei

 

500 RON BONUS la prima depunere

Primesti 100% din depunerea efectuata pana la 500 RON

Ti-a placut aceasta stire? 0 0


Lasa un comentariu