Turneul Campioanelor: Cum se califica Halep in semifinale si ce cota are sa o invinga pe Radwanska

Invinsa ieri de Sharapova in doar 2 seturi, Halep este obligata sa castige ultimul meci al grupei, pentru a spera la accederea in careul de asi al Turneului Campioanelor.

Un succes contra polonezei in numarul minim de seturi o califica pe constanteanca, indiferent de rezultatul intalnirii dintre rusoaica si Pennetta. In cazul in care Radwanska ii smulge un set, Halep nu poate decat sa spere ca Penetta nu o va invinge la 0 pe Sharapova.

Halep are si varianta esecului, dar in acest caz ecuatia este ceva mai complicata. Simona ar trebui sa castige un set in duelul cu Radwanska, iar Pennetta sa piarda in fata Mariei. In felul acesta, Halep, Pennetta si Radwanska ar ajunge la egalitate de meciuri castigate, insa jucatoarea noastra ar castiga batalia in 3, gratie numarului mai mare de seturi cucerite si a victoriei cu italianca.

Clasamentul la zi al Grupei Rosii:
Sharapova 2 v
Halep 1v
Pennetta 1v
Radwanska 0 v

Meciul Simona Halep – Agnieszka Radwanska se va disputa maine de la ora 09:00 şi va fi transmis in direct pe DigiSport 2 si DolceSport 1

La NetBet, Halep primeste cota 1.6o pentru un succes in duelul cu poloneza. In cele 8 meciuri directe de pana acum, fiecare si-a trecut in cont cate 4 victorii. Totusi, Halep a castigat ultimele 2 infruntari, cea mai recenta la Toronto, in august anul acesta.
2.45 e cotatia unui succes cu 2-0 la seturi repurtat de Simona.


 

Cat poti castiga daca pariezi pe Lyon, OM si PSG in etapa a 12-a din Ligue 1


 

 

 

Cel mai bun bonus este aici! 500 lei special prin Pariuri1x2

Joaca la aceasta casa de pariuri si primesti bonus sportiv de 500 lei

 

500 RON BONUS la prima depunere

Primesti 100% din depunerea efectuata pana la 500 RON

Ti-a placut aceasta stire? 0 0


Lasa un comentariu