Turul Europei cu F.K.: 3 partide, 4 ponturi!

minge admira european Djurgarden amicalele zilei spartak Degerfors Throttur  bate borisov dinamo minsk GOLURI Sarpsborg Brommapojkarna asia jonkopings Mariehamn japonia danemarca serbia valladolid segunda ungaria aik toulon grodig betis fRANTA U17 danemarca hajduk campionate fotbal rayo campionateAdmira, Lech, Salzburg, Tammeka…Ne orientam din nou catre intrecerile mai putin urmarite, unde au loc dispute ce ne-ar putea aduce un mic profit. Ne ghideaza in acest periplu europeana, colaboratorul nostru Freddy Krueger!

Austria

(17:30) Admira – Salzburg

Echipa din Salzburg nu are un inceput de sezon bun. Daca in campionat au pierdut ambele partide disputate pana acum, austriecii au fost eliminati si din Liga Campionilor. Desi au castigat pe teren propiu cu 2-0, acestia au pierdut calificarea in Suedia, unde au fost invinsi cu 3-0, de catre Malmo.

Cele doua echipe s-au mai intalnit si anul acesta, chiar de doua ori, de fiecare data impunandu-se Salzburg la scor. De altfel pe terenul celor din Admira in ultimele 10 partide, doar in una singura nu s-a marcat peste 2.5 goluri. Mizand pe dorinta de revenire a celor din Salzburg, astazi ne putem astepta la o noua partida spectaculoasa.

Pont: peste 2.5 goluri (1.60)

Elvetia

(21:00) Luzern – Basel

Ne mutam atentia catre Elvetia, acolo unde FC Basel are un parcurs excelent pana acum:5 victorii, 12 goluri marcate si numai 3 primite. In deplasarile de la Lech si Grasshoppers, s-au impus marcand cate 3 goluri in fiecare partida.

Echipa din Luzern, a inceput mai greu, in nota obisnuita, sezonul. Acestia au reusit sa egaleze impotriva celor de la Sion, in minutul 90+3, in timp ce victoria cu Thun, a venit abia in minutul 89.

Partida de astazi ar trebui sa fie una deschisa in care golurile ar trebui sa nu lipseasca.

Ponturi:
peste 2.5 goluri (1.75)
Interval goluri 2-5 (1.35)

Estonia

(16:30) Tammeka Tartu – Paide L.

Continuam periplul prin Europa, cu o partida din campionatul Estoniei, intre doua echipe aflate in suferinta. T.Tartu se afla pe loc retrogradabil, in timp ce Paide L. se afla numai cu o pozitie mai sus, astfel ca, desi mai sunt 14 etape pana la final, partida de astazi este una importanta.

Si aici spectacolul ar trebui sa fie la el acasa, ambele formatii avand o medie de peste 3.5 goluri/pe meci. Mai mult, Tammeka Tartu a inregistrat 19 partide de peste 2.5 goluri in cele 21 de etape disputate.

Pont: peste 2.5 goluri (1.55)

Alte ponturi:

Polonia

(21:30) Lech – Korona, 1 (1.40)

Bosnia

(21:00) Zrinjski – Travnik, peste 2,5 goluri (1.95)

 


 

(Freddy K.)


 

Analizam Bournemouth – Aston Villa si Leicester – Sunderland!


 

Cel mai bun bonus este aici! 500 lei special prin Pariuri1x2

Joaca la aceasta casa de pariuri si primesti bonus sportiv de 500 lei

 

500 RON BONUS la prima depunere

Primesti 100% din depunerea efectuata pana la 500 RON

Ti-a placut aceasta stire? 0 0


Lasa un comentariu