UFC Night – UFC 190 !!

UFC 190 – Hugo Viana – Guido Cannetti (02:00)

Dupa ce a pierdut la decizie in semifinalele turneului The Ultimate Fighter: Brazilia, H.Viana a castigat primele doua dueluri din UFC contra lui Teixeira si Duran. ”Wolverine” a cedat apoi doua din urmatoarele trei meciuri, impotriva unor adversari precum Dillashaw si Sterling. In schimb, desi a fost invitat in UFC 180, Canneti a incheiat noaptea destul de repede, dupa ce a cedat prin TKO, in runda a doua, in fata lui E.Briones. In aceasta seara nu ar trebui sa se puna intrebarea daca Viana va castiga, ci cand va castiga, Viana fiind un luptator capabil sa incheie partida prin knockout.

Victorie Viana @1.30

UFC 190 – Demian Maia – Neil Magny (03:00)

Demian Maia (20-6) si-a inceput campania la Welterweight cu trei victorii consecutive, incluzand o victorie prin supunere cu Roy Story si o victorie la puncte cu Jon Fitch. Desi au urmat si infrangeri, Maia a reusit sa se impuna in ultimele doua meciuri disputate. Cel mai recent a facut-o anul acesta impotriva lui LaFlare. Cele sapte victorii consecutive obtinute de Magny, nu trebuie sa ne pacaleasca. Magny este un luptator care incepe foarte greu o partida, aceasta fiind una dintre principalele lui slabiciuni. Maia probabil ca va domina aceasta partida, dar cum am vazut de atatea ori, acesta reuseste cu greu sa o incheie inainte de expirarea timpului. Astfel ca in aceasta noapte nu putem astepta la o noua victorie a lui Maia la puncte.

Victorie Maia (1.55)

UFC 190 – Warlley Alves – Nordine Taleb (03:00)

Warlley Alves (8-0) dupa ce a reusit sa castige turneul TUF : Brazilia 3 middleweight, impunandu-se in finala in fata lui Marcio „Lyoto”, obtinand astfel primul contract de sase cifre, a castigat si meciul din noiembrie 2014 (UFC Fight Night 56) in fata lui Alan Jouban, printr-o decizie la puncte. Alves, cu 10 ani mai tanar decat Taleb, foloseste un atac variat ce ii poate permite sa-l doboare pe adversarul sau chiar inainte de expirarea timpului, asa cum a facut in 5 din cele 8 victorii de pana acum.

Victorie Alves (1.45)

( Freddy K. )

Sursa foto : bleacherreport. com

Screenshot_10

SuperCupa Germaniei : Care pe care pe Volkswagen Arena !!


Biletul zilei de ieri a fost castigator, vezi ce ti-am pregatit si astazi!


Cel mai bun bonus este aici! 500 lei special prin Pariuri1x2

Joaca la aceasta casa de pariuri si primesti bonus sportiv de 500 lei

 

500 RON BONUS la prima depunere

Primesti 100% din depunerea efectuata pana la 500 RON

Ti-a placut aceasta stire? 0 0


Lasa un comentariu