Ultimul Dinamo – FCSB al sezonului se joaca luni! AICI, informatii, cote si pronosticuri pentru etapa a 8-a din play-off si play-out!

liga 1

LIGA 1! Antipenultima runda din play-off ne aduce si ultimul „clasic” al stagiunii. Luni seara, de la ora 20:30, pe Arena Nationa din Bucuresti, Dinamo o va infrunta pe FCSB! 

Redactia pariuri1x2.ro va prefata cele mai importante partide ale etapei, atat din play-off, cat si din play-out. De asemenea, o analiza detaliata campionatului intern, cu cateva runde inainte de finalul stagiunii, a fost realizata in emisiunea UN PONT PE ZI din data de 26 aprilie. Vezi videoclipul de mai jos.

Trupa lui Reghecampf a ratat o sansa imensa de a deveni in proportie de 99% campioana, remizand cu Viitorul in runda anterioara, la capatul unei partide in care a ratat o sumedenie de ocazii. Dinamo nu a profitat de remiza primelor doua clasate, bifant la randul sau doar un egal la Craiova. „Cainii” ar mai avea o sansa la titlu, dar aceasta se leaga de o victorie in acest duel, eventual coroborata cu un rezultat negativ al echipei lui Hagi, pe teren propriu, cu Astra. FCSB este, insa, echipa mai in forma, „oaspetii” partidei plusand si la capitolul valorii individuale a jucatorilor. Teoretic, „ros-albastrii” au si ascendentul moral, dupa succesul cu 2-1 din turul play-off-ului, dar sa nu uitam ca victoria amintita a venit dupa o serie de 10 rezultate negative in disputele cu marea rivala.

Dinamo – FCSB, la pariuri

Cu o cota de 2.35 oferita de NetBet, FCSB este cotata favorita derby-ului. Pe Dinamo se poate paria la cota 3.05, in timp ce remiza, rezultat ce nu ar ajuta in mod deosebit niciuna dintre formatii, primeste cotatia 3.20. Bookmakerii anticipeaza un meci cu maxim 2 modificari ale tabelei, pariu ce primeste cota 1.66, in timp ce varianta „ambele marcheaza” are cota  1.95 la NetBet. In fiecare din precedentele 8 confruntari, pariul ar fi fost castigator.

Sansa Viitorului

Echipa lui Hagi va fi sustinatoarea „cainilor” in marele derby. Daca Dinamo castiga, iar Viitorul reuseste acelasi lucru, acasa, in jocul cu Astra, Benzar si compania urca pe prima treapta a ierarhiei, cu 2 runde inainte de finis. In Liga 1, in cazul egalitatii la puncte, criteriul de departajare il reprezinta rezultatele din meciurile directe (exclusiv play-off). Viitorul este peste FCSB la acest capitol, dupa succesul cu 3-1 de acasa si remiza din deplasare.
Tot in aceasta runda a 8-a se mai joaca CFR – CSU Craiova, in care clujenii au prima sansa la victorie. Cu doar o victorie in play-off, trupa lui Multescu este acum focusata pe Cupa Romaniei, acolo unde lupta cu FC Voluntari pentru calificarea in ultimul act.

LIGA 1 – PLAY-OFF ETAPA A 8-A

S 20:30 VIITORUL – ASTRA 1.83  3.55  4.40 – Avancronica si pontul!
D 20:30 CFR CLUJ – CSU CRAIOVA 1.76  3.55  4.70   –  Avancronica si pontul!
L 20:30 DINAMO – FCSB 3.05  3.20 2.35In curand avancronica si pontul

Timisoara se poate desprinde de retrogradare

In play-out avem o runda interesanta, cu  primele 4 clasate angrenate in partide pe terenurile ultimelor formatii din ierarhie. Poate fi o etapa favorabila timisorenilor. In ciuda faptului ca au pornit campionatul cu o penalizare de 14 puncte, elevii lui Ionut Popa sunt pe cale sa realizeze un miracol. Mai mult, daca in aceasta etapa vor reusi sa castige meciul de acasa cu Botosaniul, iar Pandurii si Concordia se impiedica, Timisoara se poate considera aproape salvata de la retrogrdare.

LIGA 1 – PLAY-OUT ETAPA A 8-A

V 20:30 CHIAJNA – CSMS IAȘI 2.55  3.05  3.05  – Avancronica si pontul!
S 15:00 TG. MUREȘ – GAZ METAN 4.10  3.25  2.00
D 18:00 PANDURII – FC VOLUNTARI 3.30  3.20  2.25
L 17:30 TIMIȘOARA – FC BOTOȘANI  2.85  3.10  2.60 – In curand avancronica si pontul


Emisiunea ”Un Pont pe Zi” este transmisa de luni pana vineri, live pe B1 TV, incepand cu ora 00:00. Dan Bara si Pirvan Sabin va ghideaza spre castiguri! Urmareste-ne si pe www.pariuri1x2.ro.

VIDEO UPZ: Tot ce trebuie sa stii despre finalul stagiunii din Liga 1!

Cel mai bun bonus este aici! 500 lei special prin Pariuri1x2

Joaca la aceasta casa de pariuri si primesti bonus sportiv de 500 lei

 

500 RON BONUS la prima depunere

Primesti 100% din depunerea efectuata pana la 500 RON

Ti-a placut aceasta stire? 0 0


Lasa un comentariu