Un nou proiect: Cota Zero! Podcast de pariuri si sport cu Iulian si Dan

Cota Zero este un podcast despre lumea sportului si a pariurilor sportive avand drept gazde pe Dan Bâra si Iulian Doroftei.
Dan este realizator TV pe teme de sport si pariuri, iar Iulian vine din lumea pokerului si aduce nu numai experienta celor 5 ani de podcasting dar si o viziune eficienta asupra pariurilor de orice fel.
Insa showul nu se opreste doar la cote si ponturi ci abordeaza toate evenimentele incerte si provocatoare ale zilei – cotate sau nu la casele de pariuri.
Episoadele apar joia si va ofera o pilula saptamanala de informatie si relaxare. Singura problema: o sa vi se para intotdeauna prea scurt.

Avand in vedere ca este un proiect nou, asteptam cat mai mult feedback in sectiunea de comentarii. Fie aici sau pe Facebook sau pe YouTube.

In episodul inaugural, gazdele se prezinta si ataca frontal cel mai fierbinte subiect non-sport al zilei: alegerile americane si socul celor care au pariat pe ele. Se face paralela cu prezidentialele romanesti din 2000 si se prevede o mare surpriza la cele din 2019 in care e posibil sa apara un Trump de Dambovita (se rosteste si un nume!).
Iulian marturiseste ca va incerca sa converteasca pariorii catre lumea pokerului si explica de ce, insa Dan i-o reteaza scurt de teama sa nu-si piarda painea. In final, Dan arunca un pont pentru meciurile de weekend si Iulian promite sa-l joace doar pentru a avea motive sa-i scoata ochii in episodul 2. Pana atunci: va marca Polonia intr-o tara si o echipa conduse de nemti? Puneti-va castile si sa inceapa meciul!

Cel mai bun bonus este aici! 500 lei special prin Pariuri1x2

Joaca la aceasta casa de pariuri si primesti bonus sportiv de 500 lei

 

500 RON BONUS la prima depunere

Primesti 100% din depunerea efectuata pana la 500 RON

Ti-a placut aceasta stire? 0 0


Lasa un comentariu