Weekendul ne rezerva meciuri de cinci stele! Le poti vedea live si online!

unibet

In acest weekend, nu rata nici o secunda din actiune! Unibet TV transmite cele mai interesante partide din Bundesliga, La Liga, Serie A, Ligue 1 si multe altele.


Iata doar cateva dintre cele mai interesante meciuri pe care le poti urmari cu Unibet TV in acest weekend.

Sa 20:30 Dinamo Bucuresti – CS „U” Craiova

 Cote Unibet: 2.16 3.20 3.35 

In Liga 1, Dinamo Bucuresti se lupta pentru calificarea in play-off. „Cainii rosii” au invins Botosaniul runda precedenta si se claseaza pe locul sase in acest moment. Ei ar putea fi devansati de Astra, care a jucat cu un meci in minus pana acum. Un pas gresit in partida cu Craiova ar putea fi fatal, in conditiile in care finalul sezonului Regulat este atat de aproape. Oaspetii spera chiar si la titlu, dar doua infrangeri in cele mai recente meciuri i-au lasat la opt puncte de lideri.

Derbyul etapei din Liga 1 poate fi urmarit pe Digi Sport 1 sau Dolce Sport 1.

Du 18:30 Manchester United – Southampton

 Cote Unibet: 1.73 3.70 5.20 

Stadionul Wembley, din Londra, gazduieste duminica finala Cupei Ligii Angliei. Mourinho va incerca sa castige primul trofeu cu Manchester United in partida impotriva lui Southampton. Portughezul a castigat de trei ori trofeul cu Chelsea si poate prin castigarea acestui trofeu poate da startul unei noi ere de succes pentru United.

Partida poate fi urmarita in direct pe Digi Sport 2.

unibet tvSa 16:30 RB Leipzig – Koln

 Cote Unibet: 1.72 3.55 5.20 

La Leipzig se intalnesc doua echipe cu pretentii in acest sezon din Bundesliga. Echipa gazda ocupa locul secund in clasament si, daca nu poate tine pasul cu Bayern, incearca sa mentina diferenta fata de urmaritoare. Oaspetii ataca o pozitie de cupa europeana. Confruntarea poate fi urmarita pe Unibet TV sambata dupa-amiaza.

unibet tv
Du 17:15 Atletico Madrid – Barcelona

 Cote Unibet: 3.00 3.35 2.40 

Duminica ne rezerva patru super derbyuri, dintre care doua in La Liga. Primul este cel dintre Atletico si Barcelona. Ocupantele locurilor patru si respectiv doi ar trebui sa ne ofere un spectacol de cea mai inalta calitate. Ambele au mare nevoie de puncte. In sase din ultimele sapte partide directe am vazut goluri marcate de ambele echipe. Nu puteti rata aceasta confruntare!

unibet tv
Du 21:45 Villarreal – Real Madrid

 Cote Unibet: 5.00 3.90 1.68 

Al doilea derby al zilei este cel dintre Villarreal si Real Madrid. Lideri in La Liga, galacticii se deplaseaza pe terenul echipei cu cea mai buna defensiva din Spania. Meciul tur s-a incheiat la egalitate si echipa gazda spera sa ii mai fure cel putin un punct gigantului din Madrid.


Daca inca nu ai plasat niciodata un pariu de pe mobil pe Unibet, ai sansa sa incepi cu „dreptul”, iar primul tau pariu de pe mobil – in cazul in care este pierzator, este rambursat integral in limita a 50 RON! Astfel, indiferent ce se intampla in teren, tu poti fi linistit!

 

Du 21:45 Inter – AS Roma

 Cote Unibet: 2.55 3.40 2.70 

Doua dintre cele mai bune echipe din Serie A se infrunta duminica seara la Milano. Inter primeste vizita lui AS Roma. Inter a pierdut o singura data pe teren propriu in acest sezon, doar oaspetii sunt obligati ca castige. Juventus nu va fi usor de ajuns, dar echipa romana poate pierde si locul secund in fata celor de la Napoli.

unibet tv
Du 22:00 Marseille – PSG

 Cote Unibet: 5.25 3.95 1.64 

Duminica derbyurilor se incheie cu partida de Ligue 1 dintre Marseille si PSG. Parizienii sunt la trei puncte distanta de AS Monaco, iar lidera nu a mai pierdut in campionat din decembrie. Alte puncte pierdute de echipa din capitala ar putea sa fie decisive in lupta pentru titlu.

VIDEO, UN PONT PE ZI »» Derby-urile weekendului!

500 RON BONUS la prima depunere

Primesti 100% din depunerea efectuata pana la 500 RON

Cel mai bun bonus este aici! 500 lei special prin Pariuri1x2

Joaca la aceasta casa de pariuri si primesti bonus sportiv de 500 lei

 

Ti-a placut aceasta stire? 0 0


Lasa un comentariu