Cupa Mondiala: Dubla lui Cavani ii elimina pe lusitani! Vezi cotele primului sfert de finala!

Cupa mondiala

Uruguay a obtinut calificarea in sferturile de finala ale Cupei Mondiale. Doua goluri semnate de Edinson Cavani au adus victoria intr-un meci dominat teritorial de portughezi.


Campioana europeana paraseste Cupa Mondiala din faza optimilor

Partida de la Sochi a incheput in mod ideal pentru Uruguay. Edinson Cavani a fost gasit de o centrare buna a lui Luis Suarez si a deschis scorul inca din minutul sapte. Portughezii au controlat balonul pentru cea mai mare parte a timpului, dar nu au intrat la cabine in dezavantaj.

Dominatia teritoriala a europenilor a fost si mai categorica in cea de-a doua parte a meciului. Pepe a reusit sa deschida scorul in minutul zece al celei de-a doua parti, ca urmare a urcarii pentru un corner. Au urmat si alte ocazii, dar sud-americanii au dat dovada de mai mult pragmatism. Gasit intr-o pozitie ideala de Bentacur, Cavani a sutat perfect de la marginea careului, invingandu-l pe Rui Patricio pentru a doua oara. Portugalia nu a reusit sa inscrie nici prin tentativele lui Bernardo Silva sau Quaresma. Invinsa cu 2-1, campioana europeana paraseste competitia imediat dupa faza grupelor.


La Unibet primul pariu pana la 250 RON este GRATUIT!

cupa mondialaIn sferturile competitiei, Uruguay va infrunta Franta, dupa ce europenii au invins Argentina cu 4-3. Dupa cum ne-am obisnuit deja, Unibet a oferit noile cote imediat dupa finalul partidei. Franta este favorita la calificarea in semifinala, casa de pariuri oferind o cota de 2.15 pentru finalista Euro 2016. Uruguay primeste cota 3.80, in timp ce remiza are cota 3.10.


A FOST LANSAT CEL MAI MODERN SITE DEDICAT CUPEI MONDIALE:
ȘTIRI, INFORMAȚII, ANALIZE, STATISTICI SI PARIURI – TOTUL AICI!

cupa mondiala

500 RON BONUS la prima depunere

Primesti 100% din depunerea efectuata pana la 500 RON

Cel mai bun bonus este aici! 500 lei special prin Pariuri1x2

Joaca la aceasta casa de pariuri si primesti bonus sportiv de 500 lei

 

Ti-a placut aceasta stire? 3 0


Lasa un comentariu