US Open: Halep, Begu si Dulgheru joaca de la ora 18! Niculescu, la miezul noptii pe teren! :)

Andreea Mitu a parasit US Open inca din turul 1, dupa infrangerea in fata cehoiacei Tereza Smitkova. Mai avem insa 4 fete angrenate in turul inaugural al competitiei. Este vorba de Begu, Dulgheru, Niculescu si bineinteles, Simona Halep. 

Jocul lui Halep cu Erakovic este analizat aparte aici. In continuare prefatam partidele celorlalte 3 romance prezente pe tabloul principal al competitiei.

US Open: Halep, Begu si Dulgheru joaca de la ora 18! Niculescu, la miezul noptii pe teren! 🙂

OLGA GOVORTSOVA – IRINA-CAMELIA BEGU
(ora 18:00) 

Din păcate, Irina-Camelia Begu a prins o tragere la sorţi destul de nefavorabilă pentru ea, nu pentru că Olga Govortsova ar fi un adversar de temut, ci mai degrabă pentru că s-ar putea spune despre bielorusă faptul că este “naşa Irinei”, deoarece în ambele înfruntări directe dintre cele doua, jucătoare din Belarus a ieşit câştigatoare – pe iarba, la S-Hertogenbosch, în Olanda, anul trecut, dar şi în acest an, foarte recent, la Toronto, pe 11 august; ambele înfruntări s-au terminat cu scorul de 2-0 pentru Olga Govortsova. Totuşi, având în vedere faptul că vorbim despre un Grand Slam şi o ştim foarte bine pe Irina, putem miza pe un meci extrem de strâns, ce se va încheia in trei seturi, statistica totuşi o dă favorită certă pe Govortsova.

Pronosticuri:

  • minim1set Govortsova, cotă 1.34;
  • peste 20.5 game-uri, cotă 1.72;
  • peste 2,5 seturi, cotă 2.00 (de încercat).

 

ALEXANDRA DULGHERU – ANGELIQUE KERBER
(ora 18:00)

Cu siguranţă, Sandra a avut parte de cea mai nefastă tragere, adversara sa din primul tur fiind Angelique Kerber, o jucătoare ce s-a aflat pentru foarte mult timp in top 10, în acest moment ocupând locul cu numărul 11. Din păcate, aceasta piatră de încercare pentru Dulgheru mi se pare mult prea greu pentru a fi trecută, mai ales că Alexandra a trecut în ultimul timp prin câteva accidentări ce au scos-o din circuit (ce-i drept, nu pentru mult timp) şi mai ales din ritm.

Pronosticuri:

  • scor corect, 0-2 Kerber, cotă 1.32;
  • 5 – 2&TG2 (victorie Kerber şi peste 18.5 game-uri), cotă 2.11 (de încercat).

 

ALEXANDRA PANOVA – MONICA NICULESCU
(ora 23:30)

Un meci ce nu ar trebui să îi pună mari probleme Monicăi. Alexandra Panova este o jucătoare de 26 de ani, din Rusia, jucătoare de mână dreaptă, ce execută backhand-ul cu două mâini. În toată cariera ei, nu a realizat mai nimic deosebit, cel mai bun loc ocupat de ea în clasamentul WTA este un loc 71, obţinut acum 3 ani. Pe cealaltă parte, Monica Niculescu trece printr-unul dintre cele mai bune sezoane ale carierei, aflându-se în prezent pe locul 40 WTA.  Singura înfruntare dintre cele doua s-a disputat pe hard-ul austriac de la Linz în 2012, unde Panova a ieşit câştigatoare cu scorul de 2-1. Totuşi, acest meci nu ar trebui să fie edificator pentru pronosticurile noastre. Putem lua, fără îndoială, în calcul şi faptul că Panova a trecut prin trei meciuri de calificare pentru a accede pe tabloul principal al US Open-ului şi aceste trei meciuri ar trebui să-şi spună cuvântul pe prestaţia fizică a Panovei, fiind recunoscută ca o jucătoare ce “oboseşte repede”.. în schimb, Monica este recunoscută ca o luptătoare şi nu ar trebui să aiba vreo problema în a se califica în turul secund.

Pronosticuri:

  • victorie Niculescu, cotă 1.37;
  • 2/2 (primul set şi meciul Niculescu), cotă 1.60;
  • 5 – 2&TG1 (vicotire Niculescu şi sub 20.5 game-uri), cotă 2.35 (de încercat).

(Tudor Daniel)

Sursa foto: actualitati.net


 

US Open: Analizam meciul de debut al Simonei Halep!


 

Cel mai bun bonus este aici! 500 lei special prin Pariuri1x2

Joaca la aceasta casa de pariuri si primesti bonus sportiv de 500 lei

 

500 RON BONUS la prima depunere

Primesti 100% din depunerea efectuata pana la 500 RON

Ti-a placut aceasta stire? 0 0


Comments 1

Lasa un comentariu