US Open: Tecau si Mergea ataca sferturile! Recomandarile noastre >

Tecau si Mergea isi continua aventura in proba de dublu de la US Open! Astazi cei doi vor juca pentru accederea in sferturile ultimului turneu de Grand Slem al anului. Alaturi de partenerul J.J. Roger, Tecau va juca impotriva dublului american,  Butorac/Lipsky. Adversari mult mai dificili pentru Bopanna si Mergea, care se vor duela cu dublul Nestor/Roger-Vasselin, cap de serie nr. 9 la US Open.


(19:30) Butorac/Lipsky – Roger J-J/Tecau (3)

Ramasi principalii favoriti la castigarea trofeului, Tecau si Roger au prima sansa in partida de astazi, fiind cotati cu 1.45 pentru obtinerea unei victorii. Parcursul perechii americane este insa unul bun pe hard anul acesta, cei doi obtinand 5 victorii si 2 infrangerii. Cum publicul va fi de partea lor, partida ar putea fi mai dificila decat se anunta pentru cuplul romano-olandez. Experienta si valoarea pot insa face diferenta la final.

Pont: victorie Roger/Tecau (1.45)


(18:00) Bopanna/Mergea (6) – Nestor/Roger-Vasselin (9)

O misiune mult mai grea va avea Florin Mergea, care alaturi de R.Bopanna va trebui sa treaca de Nestor/Roger-Vasselin pentru a accede in sferturile US Openului. Nestor si Roger-Vasselin formeaza o echipa redutabila din luna august a acestui an. Cei doi au jucat prima data impreuna la turneul de la Montreal, cand au pierdut finala in fata fratilor Bryan. O saptamana mai tarziu au reusit sa castige turneul de la Cincinnati, unde si-au luat si revansa in fata fratilor Bryan, eliminandu-i pe acestia in sferturi, in doar doua seturi. Din august, Nestor si Roger au obtinut nu mai putin de 11 victorii si au acumulat doar o infrangere. Opt din aceste victorii au fost obtinute in minimul de seturi. Prin comparatie, in aceeasi perioada, Mergea si Bopanna au obtinut doar 5 victorii si au acumulat 3 infrangeri.

Pont: victorie Nestor/Roger (1.60)

(Freddy K.)


 

 

Lisicki – Halep: Incepe greul pentru Simona! Analiza si ponturile confruntarii >


 

 

Cel mai bun bonus este aici! 500 lei special prin Pariuri1x2

Joaca la aceasta casa de pariuri si primesti bonus sportiv de 500 lei

 

500 RON BONUS la prima depunere

Primesti 100% din depunerea efectuata pana la 500 RON

Ti-a placut aceasta stire? 0 0


Lasa un comentariu