Varela, cel mai scump jucator al Ligii 1! Vezi cine intra in top 10!

Titular indiscutabil in defensiva Stelei si international al Insulelor Capului Verde, Fernando Varela este in acest moment, conform site-ului transfermarkt, jucatorul cu cea mai buna cota de piata din Liga 1. Teoretic, daca l-ar vinde maine, Steaua ar putea incasa in schimbul lui Varela, 4 milioane de euro.varela-660x400

foto: fanatik.ro

Al doilea in acest top este tot un jucator aflat sub comanda lui Radoi. Alexandru Chipciu este evaluat la 3.5 milioane de euro, in scadere totusi cu 500 000 de euro fata de cota din decembrie 2014.

Podiumul celor mai scumpi fotbalisti din Liga 1 este completat de 3 jucatori ai Astrei. Este vorba de Lung Jr, Junior Morais si Budescu, fiecare evaluat la 2.5 mil. euro. Pradoxal, in ciuda evolutiilor bune din startul stagiunii, cota lui Budescu este in usoara scadere, de la 2.7 mil. euro. Totusi, Budescu „costa” cu 500 000 de euro mai mult decat in vara lui 2014.

In afara de Steaua si Astra, singura echipa care da un jucator pentru acest top 10 este Craiova. Portarul Balgradean ar valora in opinia transfermarkt, 2 milioane de euro.

 

Topul 10 al celor mai scumpi jucatori din Liga 1:

juc

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


 

Runda de PL incepe la Birmingham: Duel de foc intre Villa si United!


 

 

Cel mai bun bonus este aici! 500 lei special prin Pariuri1x2

Joaca la aceasta casa de pariuri si primesti bonus sportiv de 500 lei

 

500 RON BONUS la prima depunere

Primesti 100% din depunerea efectuata pana la 500 RON

Ti-a placut aceasta stire? 0 0


Lasa un comentariu