Vezi care e cel mai pariat meci al zilei: Peste 110 000 de euro mizati, pana la ora 15!

cote

cote in scadere arles columbiaCea mai importanta competitie sportiva in desfasurare la acest moment, cel putin din punctul de vedere al pariorilor iubitori de fotbal, este Copa America.Intrecerea a ajuns etapa secunda din faza grupelor, iar maine dimineata, incepand cu ora 03:00, turneul ne propune unul dintre cele mai asteptate meciuri. Este vorba de partida Brazilia – Columbia.

Se pariaza masiv pe 1 solist!

In prima etapa, brazilienii au castigat cu 2-1 in fata nationalei statului Peru, in timp ce Columbia a clacat: 0-1 cu Venezuela. Inca un pas gresit in fata lui Neymar si compania, iar columbienii sunt foarte aproape de eliminarea prematura din competitie.

Pariorii de peste hotare considera ca sunt sanse bune ca acest scenariu sa devina realitate. Drept exemplu, la una dintre cele mai importante agentii britanice, partida in cauza, cea mai pariata a zilei, a atras, doar pana la orele 15:00, peste 113 000 de euro pe varianta 1 solist! In plus, mizele pe pariul respectiv, cresc de la un minut la altul!

 

brayil

 

Brazilia – Columbia, Ora 03:00 >>

Brazilia: Jefferson; Fabinho, Miranda, David Luiz, Filipe Luis; Fernandinho, Elias, Firmino; Philippe Coutinho, Willian, Neymar.

Colombia: Ospina; Zuniga, Zapata, Murillo, Andrade; Cuadrado, Sanchez, Mejia; Rodrguez; Falcao, Martinez.

 


 

Start la Euro u21: Cehia deschide balul!

Euro u21: Germania, favorita in fata Serbiei!

Tenis,Biletul zilei-17 iunie


 

500 RON BONUS la prima depunere

Primesti 100% din depunerea efectuata pana la 500 RON

Cel mai bun bonus este aici! 500 lei special prin Pariuri1x2

Joaca la aceasta casa de pariuri si primesti bonus sportiv de 500 lei

 

Ti-a placut aceasta stire? 0 0


Comments 1

Lasa un comentariu