VfL Wolfsburg – Eintracht Frankfurt: Se impun ‘Lupii’?

Duminică, începând cu ora 16:30, formaţia gazdă, VfL Wolfsburg, primeşte vizita ’Vulturilor’ din Frankfurt în prima partidă din noua ediţie de Bundesliga ce urmează să se dispute pe Wolkswagen-Arena. Pentru microbiştii înrăiţi şi suporterii ce iubesc Bundesliga, meciul poate fi urmărit în direct pe Eurosport 2. Cele două echipe s-au întâlnit în total de 26 de ori în campionatul intern, ‘Lupii’ impunându-se de 12 ori, 10 partide terminându-se la egalitate, respectiv restul de 4 partide fiind câştigate de către Eintracht, golaveraj total 41 cu 33.     –  Sursă foto: www.vfl-wolfsburg.de

VfL Wolfsburg a început cu dreptul noul sezon competiţional, împunându-se în Super Cupa disputată la începutul lunii în compania celor de la Bayern Munchen, scor 5-4 după loviturile de departajare. Scorul la finele celor 90 de minute, respectiv 120 de minute de joc a fost 1-1, asta după ce Robben a deschis tabela de marcaj, iar cu două minute înainte de ultimul fluier al arbitrului, atacantul Bendtner aducând egalarea după o centrare perfectă dată de cel mai bun jucător al campionatului precedent, De Bruyne. De asemenea, formaţia condusă de tehnicianul Dieter Hecking s-a impus şi în prima rundă a Cupei Germaniei, scor 1-4 pe terenul celor de la Stuttgarter Kickers. În ceea ce priveşte piaţa mercado din pauza de vară, lotul ‘Lupilor’ s-a întărit prin venirea unuia din cei mai buni atacanţi al sezonului trecut din Bundesliga, Max Kruse, platindu-se, în schimb, 12 milioane de euro celor de la Borussia Mönchengladbach.

Info: Conform site-urilor de specialitate din Germania, antrenorul gazdă, Hecking, nu va putea conta pe trei jucători importanţi din lot în partida de duminică seara.Portarul Bengalio (probleme de spate), Felipe (accident vascular cerebral), respectiv Schürrle (probleme musculare) sunt daţi indisponibili.

De partea cealaltă, Eintracht Frankfurt vine după o calificare uşoară obţinută în Cupa Germaniei în compania celor de la Bremer SV, scor 0-3. Partidele de pregătire disputate în pauza au fost un adevărat test pentru Veh şi compania, marcându-se, în general, multe goluri în partidele contra unor formaţii precum Leeds United, FC Heidenheim, FC Tokyo şi  SC Schwaz. Piaţa mercado a fost un mic succes pentru formaţia din Frankfurt, chiar dacă în pauza de vară portarul, respectiv căpitanul echipei, Kevin Trapp, a fost transferat de către cei de la PSG în schimbul sumei de 9,5 milioane euro.La capitolul veniri, jucători precum Luc Castaignos, Lukas Hradecky (Bröndby IF), Mijat Gacinovic (Vojvodina), David Abraham (TSG Hoffenheim), Stefan Reinartz (Bayer Leverkusen), au venit ‘sub aripa’ tehnicianului Veh, pentru toţi aceştia plătindu-se 7,5 milioane de euro.

Info: Pentru deplasarea din Saxonia Inferioară, tehnicianul Veh nu va putea conta pe o serie de jucători importanţi. Standera (probleme musculare), Anderson, Kittel, respectiv atacantul Meier, ultimii trei fiind în recuperare după operaţiile suferite la genunchi, sunt daţi indisponibili de site-urile specializate.

Echipe probabile:

WolfsburgCasteels – Vieirinha, Naldo, Klose, R. Rodriguez – Luiz Gustavo, Arnold – De Bruyne, M. Kruse, Perisic – Dost

Eintracht FrankfurtHradecky – Hasebe, Zambrano, Abraham, Oczipka – Russ, Reinartz – Aigner, Inui – Seferovic, Castaignos

Ce putem paria?

Cu o fază ofensivă formată din jucători precum De Bruyne, Max Kruse, Perisic şi Bas Dost, ne putem aştepta la goluri din partea gazdelor. De partea cealaltă, Eintracht Frankfurt are experienţa antrenorului Veh, acesta din urmă având în palmares o promovare, un campionat câştigat, respectiv o cupă a germaniei în postura de tehnician. Mai mult decât atât, Eintracht e genul de formaţie care marchează mult. Chiar dacă golgheterul din sezonul precedent, Meier, este dat indisponibil în tabăra oaspete, ne putem aştepta la un meci cu goluri de ambele părţi, dar şi la o victorie a celor de la VfL Wolfsburg, echipă care nu va pierde ocazia să se ţină scai de Bayer Munchen.

VfL Wolfsburg marchează minim două goluri şi câştigă meciul, cotă 1.50 (Frankie Wilde)

VfL Wolfsburg câştigă şi se marchează minim două goluri în meci, cotă 1.58 (SUD)

Eintracht Frankfurt marchează 1-2 goluri, cotă 1.68 (SUD)

Ştiaţi că…?

● Eintracht Frankfurt a câştigat doar două partide din ultimele 19 disputate contra ‘Lupilor’, ultimul succes înregistrându-se în luna decembrie a anului 2012, scor 2-0 pe stadionul din Wolfsburg.

● VfL Wolfsburg a câştigat o singură partidă din ultimele patru disputate pe propriul teren împotriva celor de la Eintracht Frankfurt, în luna martie a anului 2014, scor 2-1, în rest înregistrându-se două remize şi o înfrângere.

● În cele 13 partide directe disputate pe Wolkswagen-Arena, nu s-a înregistrat niciodată un scor alb, mai precis 0-0.

● VfL Wolfsburg a marcat câte cel puţin un gol în poarta celor de la Eintracht Frankfurt în 12 din cele 13 meciuri disputate în faţa propriilor suporteri. De asemenea, ‘Vulturii’ au marcat câte cel puţin un gol gazdelor din Wolfsburg în ultimele opt deplasări disputate în Saxonia Inferioară.

● Fundaşul, respectiv căpitanul celor de la VfL Wolfsburg, Naldo, a marcat cele mai multe goluri din întreaga sa carieră în poarta celor de la Eintracht Frankfurt, cinci la număr, faţă de oricare alt club care evoluează în momentul de faţă în Bundesliga.

● Atacantul, respectiv golgheterul celor de la Eintracht Frankfurt din sezonul trecut, Alexander Meier, a marcat câte un gol în şase din ultimele nouă meciuri disputate împotriva celor de la VfL Wolfsburg.

Alte ponturi pentru fotbalul german de duminică:

VfB Stuttgart – FC Koln @ VfB Stuttgart câştigă cotă 2.03 

St. Pauli – Greuther Furth @ Egal sau Greuther Furth, cotă 1.50

(Cioineag Andrei – SUD)

Crystal Palace – Arsenal: “Tunarii”, obligati sa invinga!

500 RON BONUS la prima depunere

Primesti 100% din depunerea efectuata pana la 500 RON

Cel mai bun bonus este aici! 500 lei special prin Pariuri1x2

Joaca la aceasta casa de pariuri si primesti bonus sportiv de 500 lei

 

Ti-a placut aceasta stire? 0 0


Lasa un comentariu