VICTORIE! CSM, cu un pas in Final Four-ul Ligii Campionilor! Bucurestencele au invins Ferencvaros la o diferenta de 5 goluri

CSM Bucuresti a invins Ferencvaros cu 30-25 in turul sferturilor de finala ale Ligii Campionilor si este favorita pentru calificarea in Final Four! Intr-o atmosfera incendiara, handbalistele conduse de Per Johansson au facut un meci foarte bun si s-au aflat la conducerea jocului aproape in permanenta. In repriza secunda, maghiarele s-au aproapiat la un singur gol, insa finalul jocului a fost de infarct. CSM s-a aparat impecabil si a reusit sa marcheze suficient cat sa isi asigure o diferenta linistitoare pentru returulul de la Budapesta, care se va juca pe 15 aprilie!

Sa se faca ”VERDE”: Pariuri1x2 iti da ponturi pentru meciurile importante ale weekendului! Aici e TOTUL!

CSM Bucureşti – Ferencvaros 30-25 (17-15)

Marcatoare: Gullden 10, Curea, Dache, Ayglon 2, Bazaliu 2, Brădeanu 2, Torstensson, Martin 7, Manea 2, Niombla 1, Lobach, Mehmedovic 4, Bohme.

Marcatoare: Szollosi-Zacsik 2, Szarka 1, Schatzl 2, Szucsanszki, Szekeres, Meszaros, Lukacs 4, Snelder, Pena 5, Monori, Faluvegi, Jovanovic, Kovacsics 11, D. Hornyak.

500 RON BONUS la prima depunere

Primesti 100% din depunerea efectuata pana la 500 RON

Cel mai bun bonus este aici! 500 lei special prin Pariuri1x2

Joaca la aceasta casa de pariuri si primesti bonus sportiv de 500 lei

 

Ti-a placut aceasta stire? 0 0


Lasa un comentariu