Viitorul – ASA Targu Mures: Obtin gazdele primul succes?

Liga 1 viitorul HagiViitorul joaca duminica, 9 august,contra vicecampioanei, ASA Tg. Mures, in etapa a cincea a Ligii 1. Partida este gazduita de stadionul central al Academiei de Fotbal „Gheorghe Hagi“, de la Ovidiu, de la ora 16.30, in direct la Digi Sport 1, Dolce Sport si Look TV.

Dupa patru etape, toate incheiate cu remiza, elevii lui Gheorghe Hagi sunt hotarati sa sparga gheata in campionat in fata vicempioanei.Ca si in finalul sezonului precedent, Viitorul arata si in acest debut de campionat o excelenta pofta de joc, inscriind pana acum 7 goluri. Problema vine insa din defensiva, unde Cernat and Co. nu reusesc inca sa stranga randurile si sa pastreze poarta intacta. Se pare ca inca mai este nevoie de timp pentru ca venirile unor jucatori cu experienta ca Cernat, liderul la zi in clasamentul golgheterilor, Aganovici sau Nicolita sa se „lege” de tineretea si prospetimea jucatorilor promovati de Hagi din Academie. Pentru pregatirea meciului cu ASA, trupa lui Hagi a disputat in acesta saptamana un amical cu Dunarea Calarasi,antrenata de Ionel Ganea, partida incheidu-se cu o remiza alba.

Viitorul – Echipa probabila: Buzbuchi – Benzar, Mitrea, Filip, Ganea – Marin, Nedelcu, Aganovic – Hagi, Cernat, Tanase

ASA vine la Ovidiu dupa prestatia excelenta arata pe terenul echipei franceze AS Saint-Etienne, joi seara,muresenii invingand cu 2-1, in mansa secunda a turului III preliminar al Europa League. Insa acest succes nu a fost suficient, muresenii ratand calificarea in play-off-ul competitiei datorita rezultatului din partida tur,in care au pierdut cu 0-3. Targu Mures a ramas si in acest sezon  o echipa puternica, in ciuda numeroaselor schimbari din lot si de pe banca tehnica, reusind sa strang in cele patru etape 8 puncte, fiind la egalitate cu Steaua si Dinamo. Trupa lui Miriuta a incasat un singur gol pana acum,in victoria categorica de pe terenul Astrei, scor 5-1.

ASA Targu Mures – Echipa probabila: Stancioiu – Golanski, Gonzalez, Bejan, Balic – Mureşan, Gorobsov – Pedro, Costa, Brandan – Axente

Concluzii si pont

Meci foarte dificil pentru Viitorul in fata unui adversar care in ciuda eliminarii din Europa, a aratat si in acest debut de sezon in primul rand o excelenta organizare defensiva, dar si pe faza ofensiva.

Pont: 2 cu HA 0
De incercat: Ambele marcheaza

Dorut Surdu

–––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––

Bordeaux – Reims: Statistica buna a oaspetilor!

–––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––

Analize si ponturi din Norvegia, Austria si Polonia!

500 RON BONUS la prima depunere

Primesti 100% din depunerea efectuata pana la 500 RON

Cel mai bun bonus este aici! 500 lei special prin Pariuri1x2

Joaca la aceasta casa de pariuri si primesti bonus sportiv de 500 lei

 

Ti-a placut aceasta stire? 0 0


Lasa un comentariu