VIITORUL CONSTANTA, NOUA CAMPIOANA A ROMANIEI! | Rezultatele inregistate in ultima etapa a play-off-ului + cota uriasa pe care o aveau la trofeu pustii lui Hagi inaintea startului sezonului

Viitorul Constanta este oficial campioana Ligii 1, editia 2016/2017! Formatia lui Gheorghe Hagi a reusit sa cucereasca primul trofeu din istoria clubului, dupa un final de campionat cu adevarat dramatic, in cadrul caruia ultimele 45 de minute au decis ordinea finala in ierarhie.


FCSB, in pole-position la pauza!

Situatia nu arata deloc bine pentru gruparea din Ovidiu la finalul primelor 45 de minute: FCSB o conducea pe CSU Craiova cu un categoric pe 3-0 pe “Arena Nationala” si, chiar daca Dinamo se afla la egalitate cu Astra Giurgiu (1-1), CFR era in continuare unicul obstacol pentru Viitorul in drumul catre titlu. Pustii lui Hagi au jucat timorat in prima parte, fara a pune intr-un serios pericol poarta lui Vatca, ba dimpotriva, marile ocazii apartinandu-le “feroviarilor”. Daca aceste rezultate ar fi ramas neschimbate pana la final, FCSB ar fi fost noua campioana a Romaniei.


Gabi Iancu a adus titlul

Punctul culminant al intalnirii de la Ovidiu a avut loc in minutul 64. Faultul fundasului CFR-ului, Ioan Larie, in minutul 63, in suprafata de pedeapsa a adus cu sine o lovitura de la 11 metri pentru Viitorul Constanta. Gabi Iancu a inscris fara emotii, aducand astfel primul titlu din istoria clubului pentru Viitorul Constanta.


Viitorul ia titlul: cota 81.00!

Inaintea startului sezonului, trupa lui Hagi era cotata abia cu a zecea sansa la castigarea titlului in Liga 1, la o valoare astronomica: 81.00! Pana si ASA Targu Mures, echipa aproape retrogradata, era cotata cu 17.00, insa, iata, situatia s-a schimbat atat de mult pe parcusul unui singur sezon, incat toate calculele au fost date peste cap. Nu putem sa nu remarcam insa cota extrem de mica la titlu a FCSB-ului: 1.86!

cote titlu initial

500 RON BONUS la prima depunere

Primesti 100% din depunerea efectuata pana la 500 RON

Cel mai bun bonus este aici! 500 lei special prin Pariuri1x2

Joaca la aceasta casa de pariuri si primesti bonus sportiv de 500 lei

 

Ti-a placut aceasta stire? 0 0


Lasa un comentariu