Volei : CSU Tg – Mures – UNIC Pt. Neamt : Lupta apriga in play – off -ul Ligii Nationale

unicAstazi incepand cu ora 18.00 la Targu – Mures va avea loc  meciul  3 intre CSU Medicina Targu Mures si Unic Piatra Neamt,partida ce conteaza pentru locurile 5-8 din Play-off – ul campionatului feminin la volei. Scorul la general este 1-1 in momentul de fata.

Suntem  siguri ca ambele echipe vor da totul pentru a castiga si a merge mai departe pentru  runda cu Dinamo Romprest Bucuresti, ce va conta pentru locurile 5-6 care duc in EuroChallenge si Cupa Balcanica. Sambata in meciul 2, jucatoarea din Mures Andrea Ispas sa accidentat la inceputul primului set si nu se stie daca poate fi recuperata pana la ora meciului.Pierderea ei,se pare ca va  ingreuna situatia lui Bogdan  Paul , antrenorul Muresului. In primul meci de la Mures scor a fost 3-0,muresencele controland in mare parte jocul (Avand parte si de  cateva decizii de arbitraj in favoarea lor) dar UNIC-ul pare a fi  o echipa luptatoare pana la ultima minge.

Ce putem paria….

Presimtim  ca va  fi un meci lung , nu-i  exclus de 5 seturi, dar pontul nostru principal este TP2 (164.5) adica, vor fi mai mult de 164 de puncte in meci,pariu pe care bookmakerii il ofera intr – o cota de  1.85.

Novak Csaba.

 

 

Avancronica rundei din Premier League: Derby pe Emirates!

500 RON BONUS la prima depunere

Primesti 100% din depunerea efectuata pana la 500 RON

Cel mai bun bonus este aici! 500 lei special prin Pariuri1x2

Joaca la aceasta casa de pariuri si primesti bonus sportiv de 500 lei

 

Ti-a placut aceasta stire? 0 0


Lasa un comentariu