Weekend incendiar în Liga 1 » Avancronica etapei și cotele la pariuri sunt aici!

După două săptămâni de pauză, Liga 1 se reia în aceast weekend cu partidele rundei a VII-a. Se anunță un sfârșit de săptămână incendiar în fotbalul românesc având în vedere programul etapei.

Favorita bookmakerilor la titlu în acest moment, cu o cotă de 2.60, Universitatea Craiova, formație aflată pe primul loc, va avea parte de un meci infernal urmând a se deplasa în Capitală pentru confruntarea cu „armata spaniolă” a lui Cosmin Contra. Rivalitatea dintre „câini” și olteni este arhicunoscută astfel că ne așteptăm la un meci pe viață și pe moarte.

Urmareste-ne pe Facebook si Instagram!  Aboneaza-te și la canalul nostru de YouTube!

Cu o cotă de 2.75 la câștigarea celui de-al patrulea titlu consecutiv, CFR Cluj va primi în Gruia vizita FC Botoșani, moldovenii făcând până în prezent doar figurație în Ardeal în istoria duelurilor cu echipa „Bursucului”. FCSB, cea de-a treia pretendentă la titlu cu o cotă de 5.25 va juca la Călărași cu Academica Clinceni, o formație ce s-a dovedit a fi incomodă în acest sezon pentru adversarii pe care i-a întâlnit, astfel că duelul se anunță a fi extrem de interesant. De 1, X, 2 se anunță și partidele dintre Poli Iași – Sepsi OSK și FC Voluntari – Viitorul Constanța, partide în care ne așteptăm la spectacol.

Toate partidele programate în runda a VII-a și Biletul Etapei Ligii 1 vor fi din timp livrate AICI.

După șase runde lider în Liga 1 este Universitatea Craiova cu 18 puncte, urmată de FCSB cu 12 puncte, „roș-albaștrii” fiind  la egalitate cu CFR Cluj  care sunt pe locul 3, campionii en-titre având însă un golaveraj inferior.

Beneficiaza de 100% BONUS DE REÎNCĂRCARE la Betano

  • Deschide-ti un cont la Betano accesand ACEST LINK.
  • Fă o depunere pe Betano.com (de minim 20 lei) și vei primi un bonus de 100%. Mai exact: depui 20 lei, primesti in plus 20 lei. Depui 500 lei, primesti alti 500 de lei din partea agentiei.
  • Bonusul va fi activat în contul tău imediat după depunere. Nu trebuie să folosești nici un „cod special” la depunere.
  • Poti incepe sa pariezi! Utilizeaza bonusul conform termenilor si conditiilor Betano si acumuleaza profit

500 RON BONUS la prima depunere

Primesti 100% din depunerea efectuata pana la 500 RON

Cel mai bun bonus este aici! 500 lei special prin Pariuri1x2

Joaca la aceasta casa de pariuri si primesti bonus sportiv de 500 lei

 

Ti-a placut aceasta stire? 0 0


Lasa un comentariu