West Brom – Mancheste City: Debut cu dreptul pentru „cetateni”?

West BromEpilogul primei etape de Premier League le pune fata in fata, in aceasta seara de la ora 22:00, pe West Bromwich Albion si Manchester City. Putem spune ca „The Hawthorns” au dezvoltat un complex in fata „cetatenilor”, ultimele 7 intalniri fiind castigate de acestia.

Sursa foto: www.manchestereveningnews.co.uk

WEST BROM

Managerul gazdelor, Tony Pulis incearca sa rupa acest blestem al neputintei in fata lui City, iar cu ajutorul fanilor, jucatorii sai sa obtina un rezultat pozitiv. West Brom este o echipa incomoda pe teren propriu, unde multe echipe din varful clasamentului s-au incurcat, ultima victima fiind Chelsea, in finalul sezonului trecut, cand formatia lui Mourinho a pierdut cu un scor de neprezentare, 3-0. Se pare ca transferurile din aceasta vara, Chester, McClean si Lambert au impresionat si vor fi titulari la gazde.

Echipa probabila West Brom: Myhill – Dawson, Chester, Lescott, Brunt – Morrison, Yacob, Fletcher, McClean – Berahino, Lambert

MANCHESTER CITY

Cu toate ca sezonul trecut a fost unul dezastruos pentru City, antrenorul Manuel Pellegrini nu a fost demis, spre surprinderea tuturor. Ba mai mult, la echipa au venit Sterling si Delph, doi titulari din nationala Angliei. La capitolul „plecari”, singura piesa cu adevarat importanta este James Milner, cedat gratis la Liverpool. Orice punct este important in acest debut de Premier League, iar cum Chelsea si Arsenal, principalele rivale la titlu, au facut pasi gresiti, Aguero&co. au sansa sa puna cateva lungimi avans inca din start. Zabaleta, Demichelis si Delph sunt accidentati si vor lipsi in aceasta seara, dar sunt jucatori in lotul vicecampioanei care ii pot suplini.

Echipa probabila Manchester City:  Hart – Sagna, Kompany, Mangala, Kolarov – Fernandinho, Yaya Toure – Sterling, Silva, Nasri – Aguero

Pont: Manchester City castiga (1.67)

Cel mai bun bonus este aici! 500 lei special prin Pariuri1x2

Joaca la aceasta casa de pariuri si primesti bonus sportiv de 500 lei

 

500 RON BONUS la prima depunere

Primesti 100% din depunerea efectuata pana la 500 RON

Ti-a placut aceasta stire? 0 0


Lasa un comentariu