Wimbledon 2015: „Echilibru”, cuvantul de ordine in partida Murray – Federer!

federer ponturi halle Conform cotelor, Andy Murray este favorit al infruntarii. Totusi, bookmakerii inclina foarte putin balanta in favoarea britanicului – cota 1.80. Mai mult, cotatiile tind sa se echilibreze, dupa 2.10 la deschidere, cota pe Federer fiind acum in scadere.

Murray – Federer

Nu mai putin de 23 de confruntari directe intre cei doi s-au consemnat pana in prezent. Bilantul victoriilor este aproape egal, Federer avnd doar un succes in plus! In 2015 cei doi nu s-au infruntat, dar in 2014 am avut 3 partide, toate castigate de elvetian, la World Tour, Cincinnati si Australian Open.

La editia din 2015 a Wimbledonului, Murray si Federer au avut parcursuri asemanatoare. Favoritul gazdelor a pierdut doar 2 seturi in cele 5 tururi, dar in sferturi l-a demolat pe Pospisil. Federer a castigat la 0 in 4 din cele 5 meciuri, pierzand un singur set, la Groth, in faza a 3-a. In sferturi, 3-0 cu Gilles Simon.

In concluzie, ambii sunt in forma maxima, dar si odihiniti pentru aceasta semifinala de 5 stele. Daca luam in calcul si faptul ca mai toate partidele directe Federer vs Murray ne-au propus spectacol, multe tie-break-uri si putine dueluri, mai ales in cadrul Grand Slem-urilor, decise in numarul minim de seturi, putem scoate cu usurinta 2 ponturi:

Murray – Federer, peste 3.5 seturi (1.37)
Murray – Federer, peste 40.5 gameuri (1.65)


 

Wimbledon 2015: Djokovici vs Gasquet, in prima semifinala masculina!


 

Care crezi ca sunt meciurile de “peste 2.5 goluri” ale primei etape din Liga 1?


 

Astra – Concordia: Start lansat al giurgiuvenilor?


 

Analizam FC Voluntari – CSMS Iasi, primul meci sezonului de Liga 1!


 

Cel mai bun bonus este aici! 500 lei special prin Pariuri1x2

Joaca la aceasta casa de pariuri si primesti bonus sportiv de 500 lei

 

500 RON BONUS la prima depunere

Primesti 100% din depunerea efectuata pana la 500 RON

Ti-a placut aceasta stire? 0 0


Lasa un comentariu