Wimbledon: Dupa un nou meci memorabil, cunoastem al doilea finalist al turneului masculin! Iata cotele ultimului act!

wimbledon

Inceputa vineri seara tarziu, a doua semifinala a turneului masculin de la Wimbledon s-a incheiat astazi. Castigatorul meciului dintre Novak Djokovic si Rafael Nadal a fost decis doar dupa un set decisiv.


Wimbledon – Djokovic se califica, dupa un decisiv lung

Partida dintre Novak Djokovic si Rafael Nadal, inceputa vineri seara, dupa extraordinarul maraton al lui Kevin Anderson si John Isner a fost reluata sambata de la scorul de 6-4, 6-3, 7-6 (9). Dupa un prim game dificil la serviciu, Nadal a reusit sa faca primul break al zilei. Djokovic a reusit sa revina in al cincilea game al setului, dar ibericul a reusit un nou break, pentru a isi adjudeca setul patru cu 6-3.

Cei doi au oferit spectatorilor si telespectatorilor un joc extrem de spectaculos, dar primul break al setului decisiv a intarziat sa apara. Cei doi jucatori au mers cap la cap pana la scorul de 9-8. In acel moment, Rafa Nadal a cedat. Djokovic a reusit un break alb, asigurandu-si calificarea in finala.


La Unibet primul pariu pana la 250 RON este GRATUIT!

Finala masculina de la Wimbledon: Anderson – Djokovic

Astfel, finala masculina, ce se va disputa duminica, de la ora 16:00, va fi intre Kevin Anderson si Novak Djokovic. Sud-africanul a castigat doar o partida din cele sase disputate impotriva lui Djokovic. Sarbul s-a impus de doua ori in meciuri directe disputate la Wimbledon. In cea mai recenta partida a celor doi disputata la All England Club, Djokovic a avut nevoie de cinci seturi pentru a isi invinge adversarul.

Fostul lider mondial este favoritul confruntarii de duminica, cu o cota de 1.15 la Unibet. Puteti paria pe victoria lui Kevin Anderson pentru o cota de 5.50.

Clasamentul ATP dupa Wimbledon

Desi eliminat, Rafa Nadal va castiga teren la urmatoarea actualizare a clasamentului ATP, luni. Distanta dintre ele si ocupantul locului secund, Roger Federer, va creste de la 50 la 2230 de puncte.

In cazul in care va castiga turneul de la Wimbledon, Novak Djokovic va reveni in Top 10 mondial. Dupa performanta de la acest turneu, Kevin Anderson va atinge cea mai buna clasare a carierei. Un succes l-ar aduce pe locul 4 ATP, in timp ce un esec l-ar plasa pe locul 5.

Cel mai bun bonus este aici! 500 lei special prin Pariuri1x2

Joaca la aceasta casa de pariuri si primesti bonus sportiv de 500 lei

 

500 RON BONUS la prima depunere

Primesti 100% din depunerea efectuata pana la 500 RON

Ti-a placut aceasta stire? 0 0


Lasa un comentariu