Wimbledon, finalele de dublu: Pariezi pe victoria perechii Roger/Tecau?

tecau BRD Nastase sursa foto activenews.roPe langa ultimul act al competitiei feminine, astazi, la Wimbledon, avem programate alte doua finale. Este vorba de cele ale intrecerilor de dublu, atat la masculin, cat si la feminin. Dupa cum stim, la baieti avem din nou un reprezentant in finala. Dublul Tecau/Roger spera sa castige trofeul, dupa disputa cu perchea Murray/Peers.

Sursa foto 1: activenews.ro
Sursa foto 2: www.gotceleb.com

Roger/Tecau – Murray/Peers

Perechea romano-olandeza va juca in cel de al doilea meci al zilei, pe terenul central, in finala probei de dublu masculin la Wimbledon. Adversari le vor fi favoritii gazdelor,  Jamie Murray si John Peers, favoriti numarul 13 ai turneului.

Tecau a mai disputat trei finale la Wimbledon, in 2010, 2011 si 2012, pe vremea cand facea echipa cu suedezul Robert Lindstedt, insa a pierdut de fiecare data. Anul acesta, alaturi de Roger, romanul a reusit sa castige turneul de la Rotterdam, iar la Sydney si Nice au trebuit sa se recunoasca invinsi in finala. La Australian Open si French Open, cei doi au ajuns pana in semifinale.

Roger/Tecau – Murray/Peers – istoric:

2014 Bucuresti: 2-6, 7-6, 10-8

2015 Brisbane: 3-6, 4-6

2015 Rotterdam: 3-6, 6-3, 10-8

Dupa cum se poate observa, perechea Murray/Peers a obtinut minim un set in toate cele trei confruntari, astfel ca pariul peste 3.5 seturi (1.35) este foarte probabil.Speram insa, ca alaturi de olandezul J.J Roger, Tecau sa reuseasca sa castige intr-un final turneul de la Londra.

Ponturi:
Peste 3.5 seturi
Victorie Roger/Tecau (1.50)

 


 

Hingis/Mirza – Makarova/Vesnina

Cel de al treilea meci de pe terenul central, ne propune finala probei de dublu feminin. Hingis/Mirza formeaza un cuplu Hingis www.gotceleb.comredutabil din luna martie a acestui an, cele doua reusind sa castige turnee de top, precum Indian Wells, Miami si Charleston. Hingis si Mirza au jucat si in finala de la Roma, iar per total, in 2015, au adunat nu mai putin de 28 de victorii, in 33 de partide.

In schimb Makarova/Vesnina formeaza un cuplu solid inca din anul 2012, cele doua trecandu-si in palmares, printre altele, US Openul (2014) si French Openul (2013). Anul acesta insa, nu au mai reusit sa castige nici un turneu.

Rusoaicele au pierdut cele doua finale pe care le-au disputat, la I.Wells si Miami, tocmai in fata adversarelor de azi, cedand de fiecare data in minimul de seturi si in mai putin de 20 de gameuri. Acest trend ar putea continua si astazi, tinand cont ca Makarova si Vesnina, nu au castigat nici un turneu pe iarba, iar in cele 6 infrangeri suferite pe aceasta suprafata, nu au obtinut decat un set.

Ponturi
Victorie Hingis/Mirza (1.40)
2-0 Hingis/Mirza (2.30)

 

 


 

Analizam finala feminina de la Wimbledon: S. Williams vs Muguruza!


 

 

 

500 RON BONUS la prima depunere

Primesti 100% din depunerea efectuata pana la 500 RON

Cel mai bun bonus este aici! 500 lei special prin Pariuri1x2

Joaca la aceasta casa de pariuri si primesti bonus sportiv de 500 lei

 

Ti-a placut aceasta stire? 0 0


Lasa un comentariu