Wozniacki e OUT! Intra sa vezi care este cota pentru ca Halep sa se impuna la Indian Wells!

Simona Halep a mai scapat de o rivala in lupta pentru cucerirea titlului de la Indian Wells. Daneza Caroline Wozniacki a fost eliminata miercuri dimineata, ratand astfel sansa de a castiga al doilea trofeu al sezonului.


Drum liber catre finala

La aceasta editie a turneului de la Indian Wells, favoritele principale pentru cucerirea titlului nu au avut prestatii remarcabile, motiv pentru care 7 din primele 10 favorite au parasit deja competitia. Cel mai important nume este cel al danezei Caroline Wozniacki, numarul 2 mondial, care a fost invinsa in 8-imile de finala de catre Daria Kasatkina (19 WTA), cu scorul de 6-4, 7-5.

In sferturile de finala, Simona o va avea ca adversara pe Petra Martic (51 WTA), iar in semifinale o va infrunta pe castigatoarea partidei dintre Karolina Pliskova (5 WTA) si Naomi Osaka (44 WTA), jucatoare in fata carora Halep are un bilant pozitiv in confruntarile directe.

Finala ar putea aduce un nou duel cu Angelique Kerber (10 WTA), jucatoare care a fost foarte aproape sa o elimine pe Simona in semifinalele de la Australian Open, unde a avut minge de meci in setul decisiv.

3.25 este cota oferita de Unibet pentru ca Halep sa castige Indian Wells 2018


Deschide-ti acum un cont la Unibet si intra in posesia pachetului BONUS de bun venit » 250 lei GRATUITI pentru pariurile tale!

Citeste si:

500 RON BONUS la prima depunere

Primesti 100% din depunerea efectuata pana la 500 RON

Cel mai bun bonus este aici! 500 lei special prin Pariuri1x2

Joaca la aceasta casa de pariuri si primesti bonus sportiv de 500 lei

 

Ti-a placut aceasta stire? 0 0


Lasa un comentariu