WTA Finals Singapore: Tot ce trebuie sa stii despre Turneul Campioanelor!

Turneul Campioanelor de la Singapore este foarte aproape, iar jucatoarele de top din circuitul WTA, cauta sa isi asigure ultimele „bilete” catre cea mai importanta competitie din acest final de sezon. 


Despre turneu

Disputat pentru prima data in anul 1972, turneul care este cunoscut acum sub numele de BNP Paribas WTA Finals Singapore, prezentat de SC Global, a fost pus in scena in locatii precum Boca Raton, Los Angeles, New York City, Oakland, Munich, Madrid, Doha si Istanbul. Din 2014 si pana in 2018, turneul se disputa in Singapore, inca o dovada a popularitatii foarte ridicate pe care WTA-ul o are in Asia.

Evenimentul prezintă cele mai bune 8 jucătoare de simplu, dar si de dublu, ale sezonului, jucatoare care concureaza pentru 7 milioane $ , premii în bani. Martina Navratilova are cele mai multe titluri din istoria prestigiosului turneu, 8, urmata de Steffi Graf și Serena Williams, cu 5, și Chris Evert cu 4. Navratilova detine si recordul turneului, cu 11 titluri de dublu, 10 dintre acestea venind alaturi de Pam Shriver.


Citeste si:


Jucatoarele calificate

Angelique Kerber, Serena Williams, Simona Halep, Agnieszka Radwanska si Karolina Pliskova sunt jucatoarele care deja au reusit sa se califice pentru Turneul Campioanelor de la Singapore, in proba de simplu. Jucatoarele care participa la China Open si care se lupta pentru ultimele 3 pozitii sunt Garbine Muguruza, Dominika Cibulkova si Madison Keys.

image-2014-10-21-18347518-41-simona-halep-turneul-campioanelor-singapore

La dublu a mai ramas un singur loc disponibil, asta pentru ca Garcia/Mladenovic, Hingis/Mirza, Makarova/Vesnina, Mattek-Sands/Safarova, Babos/Shvedova, Hlavackova/Hradecka si Chan/Chan au reusit sa isi rezerve deja biletele pentru aceasta competitie. Sania Mirza si-a incheiat parteneriatul cu Martina Hingis, aceasta jucand in aceste momente alaturi de Barbora Strycova. Cele doua participa la China Open, turneu care le poate asigura ultimul loc pentru Turneul Campioanelor. Daca nu vor reusi sa se califice, Sania va face pereche cu Martina Hingis, pentru a apara titlul castigat in sezonul trecut.

Campioane

Agnieszka Radwanska a reusit sa intrerupa serie de 3 victorii consecutive a Serenei Williams si sa castige editia din 2015 a Turneului Campioanelor. In 2014, Simona Halep a fost invinsa in finala competitie de jucatoarea din Statele Unite, cu scorul de 6-3, 6-0, asta desi a reusit sa o invinga in grupele acelui turneu, cu scorul de 6-2, 6-0. In 2015, romanca nu a reusit sa treaca de faza grupelor, fiind invinsa de Agnieszka Radwanska si Maria Sharapova.

134772971_14464207295141n

In proba de dublu, Martina Hingis si Sania Mirza au reusit sa castige competitia, dupa ce au trecut in finala competitiei de dublul spaniol, Muguruza/Suarez-Navarro.

A 46-a editie a Turneului Campioanelor is va disputa partidele in Singapore Indoor Stadium. Competitia isi va disputa primele meciuri pe 24 octombrie.

Cel mai bun bonus este aici! 500 lei special prin Pariuri1x2

Joaca la aceasta casa de pariuri si primesti bonus sportiv de 500 lei

 

500 RON BONUS la prima depunere

Primesti 100% din depunerea efectuata pana la 500 RON

Ti-a placut aceasta stire? 0 1


Lasa un comentariu