Zidane a placat, cine ii va lua locul: Avem lista scurta a lui Florentino Perez! Wenger, printre posibilii inlocuitori!

Zinedine Zidane a aruncat bomba zilei, demisionand de la carma formatiei Real Madrid, la doar 5 zile dupa ce-si trecuse in palmares a 3-a Liga a Campionilor, consecutiva. Tehnicianul a declarat intr-o conferinta de presa care nu era în programul oficial al echipei, ca face acest pas intr-un moment in care echipa are nevoie de o schimbare: ”Eu sunt un castigator. Eu vreau sa castig. Dacă nu simt că voi castiga, fac o schimbare. E vina mea. Nu voi da vina pe altii. Eu trebuie să plec!”. 

Joachim Löw, Mauricio Pochettino, Klopp, Wenger si Guti, posibili inlocuitori

Pare greu de crezut ca jucatorii si clubul au aflat abia astazi de intentiile lui Zidane, fapt confirmat chiar de antrenor: ”Nu am vorbit cu fiecare jucător, dar lotul stie. Am vorbit cu Sergio Ramos, capitanul”.  De altfel, presa spaniola a avansat deja o serie de nume cu care presedintele Perez este pregatit sa inceapa de urgenta negocierile. Pe acesta lista se afla inclusiv Arsene Wenger, pana la finalul stagiunii 2018,  antrenor al echipei Arsenal, dar si Pochettino, Low, Klopp si Guti.


CITESTE SI:

Dintre cei nominalizati, Pochettino si Klopp par inabordabili. Primul tocmai si-a prelungit pe 5 ani contractul cu Tottenham, in timp ce Klopp este legat de Liverpool pana in 2022. Antrenor la echipa de tineret a clubului din capitala Spaniei, Guti poate fi o solutie. Fostul mijlocas este o legenda la Real, club de care a fost crescut si pentru care a evoluat la seniori 15 ani (1995 – 2010). In plus, Guti are si avantajul de a fi urmat aceeasi pasi in antrenorat, ca si Zidane.

arsene wenger arsenal

Wenger ar fi doar o solutie de avarie. La Arsenal, francezul a avut performante putine si doar in prima parte a mandatului. In plus, Arsenal a fost o echipa pe care Wenger a construit-o din temelii. Nu se pune problema ca Real sa aiba aceeasi rabdare cu francezul.

Ramane Joachim Low, antrenor cu care Real a mai avut contacte si in trecut, chiar inainte de numirea lui Zidane in 2015. Low a bifat performante de calibru alaturi de prima reprezentativa a Germaniei, dar nu si in calitate de principal al unei echipe de club. Totusi, daca ii scoatem din discutie pe Pochettino si Klopp, prin prisma palmaresului,  Low pare a fi numele cel mai important de pe lista lui Florentino Perez.

2.00 are cota Real Madrid pentru a castiga titlul stagiunii 2018/2019 de La Liga. Unibet iti ramburseaza 100% până la 250 ron la primul pariu dacă acesta este pierzător.

Cel mai bun bonus este aici! 500 lei special prin Pariuri1x2

Joaca la aceasta casa de pariuri si primesti bonus sportiv de 500 lei

 

500 RON BONUS la prima depunere

Primesti 100% din depunerea efectuata pana la 500 RON

Ti-a placut aceasta stire? 2 2


Lasa un comentariu