Strambe bagate de Rednic in cel mai nou scandal de la nationala!

Strambe bagate de Rednic in cel mai nou scandal de la nationala!

Fostul antrenor al lui Dinamo, Mircea Rednic, nu a putut sta departe de scandaul de la nationala de tineret.

Strambul” a tinut expres sa reactioneze vis-a-vis de cheful de pomina al celor patru jucatori ai lui Dinamo din avion. Mai mult, antrenorul lui Mouscron a dezvaluit ca in trecut a avut si el probleme cu unul dintrei cei patru pusti care au sarbatorit cu alcool convocarea la lotul national de tineret.

Sunt tineri. In afara de Petre, nu am avut probleme cu niciunul, nici cu Dudea si nici cu Nedelcearu. Iar Olteanu m-a surprins prin ce a facut. Nu stiu ce se intampla cu Petre. El are calitate, dar nu ajunge asta. Toata lumea il promoveaza pe el, dar el nu intelege ce sansa i se ofera. Asa nu va ajunge niciodata. Imi pare rau pentru el. Are valoare, dar nu ajunge. Am vazut jucatori mai talentati ca el, care nu si-au vazut de treaba si care si-au ratat cariera ”, a spus Rednic pentru gsp.

Patru dintre jucatorii convocati de Daniel Isaila pentru cantonamentul din Spania, Patrick Petre, Alin Dudea, Ionut Nedelcearu si Vlad Olteanu, au consumat alcool în avion, motiv pentru care au a fost exclusi din lot de noul seelctioner al reprezentativei „under 21” a Romaniei.

Toti cei patru jucatori implicati in scandal si exclusi de Isaila din lotul national apartin clubului Dinamo.

Dupa excluderea celor patru dinamovisti, Daniel Isaila a ramas cu 21 de jucatori la dispozitie, pentru cantonamentul din Spania, unde tricolorii mici sustin un stagiu de pregatire ce cuprinde doua jocuri amicale, cu Rusia, pe 24 martie, si cu Danemarca, pe 27 martie.

Cel mai bun bonus este aici! 500 lei special prin Pariuri1x2

Joaca la aceasta casa de pariuri si primesti bonus sportiv de 500 lei

 

500 RON BONUS la prima depunere

Primesti 100% din depunerea efectuata pana la 500 RON


Lasa un comentariu