TOP PONTURI ȘI BILETE PARIURI 02 – 04 MARTIE! 🍀FACI PARIU #364
Aboneaza-te
si nu rata
nici un pont!
Abonare

TOP PONTURI ȘI BILETE PARIURI 02 – 04 MARTIE! 🍀FACI PARIU #364

FACI PARIU #364

Bine v-am regăsit la un episod FACI PARIU de weekend. Am ponturi pariuri pentru 3 zile, dar și câteva bilete de pariuri frumoase, așa cum au fost și cele din finalul săptămânii trecute. Și dacă tot e weekend, nu uitați să faceți o tură și pe la casino rotiri gratuite.

Ponturi sâmbătă: Dublă pe goluri

Sâmbătă, la Faci pariu #364, investesc într-o dublă de goluri. Minim 2 modificări ale scorului în Farul – CFR, un meci cu miză mare. Poziția Farului în play-off este serios amenințată după rezultatele etapei intermediare, în timp ce clujenii forțează în continuare pentru titlu. Pentru Wolfsburg – Stuttgart aleg un peste 2.5 goluri. Stuttgart mai are de tras până să fie 100% sigură de o participare în Liga Campionilor, poate chiar de pe podium, în timp ce Wolfsburg, cu rezultate interesante în ultima perioadă, luptă să se îndepărteze definitiv de zona roșie a clasamentului.

Luck

D. 325/25.02.2021

PARIU FĂRĂ RISC 100% PÂNA LA 500 RON

Biletul de duminică: Hamburg și Atheltic Bilbao – Barcelona

Pariuri weekend pe bandă rulantă! Pe biletul Faci Pariu #364 de duminică pariez 1 solist în Hamburg – Osnabruck. Ultima clasată a dat semne de viață în cele mai recente meciuri, dar și Hamburg, locul 3, pare că a trecut cu bine peste evoluțiile mai puțin reușite de la finalul lunii ianuarie. La Bilbao – Athletic și Barcelona sunt gata să se dea în spectacol. Aștept goluri de ambele părți, dar una peste alta vom asista la un joc echilibrat. Caut să mă acopăr în ambele direcții cu un X sau ambele marchează.

Faci Pariu #364: Bilet de pariuri Liga 1, etapa 29

O incursiune mai serioasă în Liga 1, pentru un combo care poate genera un profit de aproape 850 lei. Pariez 1x în UTA – FCU. Nu o văd prea bine pe echipa lui Mititelu după o nouă schimbare de antrenor. Pentru U Cluj – FC Botoșani și FCSB – Petrolul, pariurile sunt identice: 1x și peste 1.5 goluri. În ambele jocuri gazdele sunt favorite, contra unor trupe capabile, totuși, să dea peste cap măcar o parte dintre calculele hârtiei. La Sepsi – Voluntari iau minim o repriză câștigată de gazde. Pe teren propriu, Sepsi rămâne o echipă solidă, cu 11 rezultate pozitive în cele 14 etape ale sezonului.

Calendarul Pariuri1x2

Pe lângă ponturile Faci Pariu #364 , site-ul Pariuri1x2.ro îți pune la dispoziție ponturi pariuri și analize pentru toate evenimente sportive importante! Analizăm toate duelurile de top, vă prezentăm accidentații, jucătorii suspendați și echipele probabile, trecem în revistă ultimele informații despre aceste dueluri, totul pentru top pronosticuri și bilete! Accesați zilnic calendarul Pariuri1x2 pentru ponturile câștigătoare.


Ghicește corect 12 meciuri și câștigi 10.000 RON! Premii nelimitate pentru 10 și 11 predicții corecte, oferite de agenția Luck.com. Descarcă Super12 acum și intră gratis în joc!

JOACĂ SUPER12

Luck

D. 325/25.02.2021

PARIU FĂRĂ RISC 100% PÂNA LA 500 RON

Cel mai bun bonus este aici! 500 lei special prin Pariuri1x2

Joaca la aceasta casa de pariuri si primesti bonus sportiv de 500 lei

 

500 RON BONUS la prima depunere

Primesti 100% din depunerea efectuata pana la 500 RON


Lasa un comentariu