UN PONT PE ZI, 08.11.2016 – Romania – Polonia, MECIUL SAPTAMANII UNIBET > Primele informatii si cote!
Aboneaza-te
si nu rata
nici un pont!
Abonare

UN PONT PE ZI, 08.11.2016 – Romania – Polonia, MECIUL SAPTAMANII UNIBET > Primele informatii si cote!

In emisiunea UN PONT PE ZI din data de 8 noiembrie, Dan, Sabin si redactia www.pariuri1x2.ro au prefatat meciul saptamanii: Romania – Polonia. Ne asteapta o disputa extrem de dificila, un prim test de top pentru nationala lui Daum in aceasta campanie. De altfel,  la Unibet, casa de pariuri ce te intampina cu un PARIU GRATUIT DE 150 RON, cota pe 1 solist in disputa de la Bucuresti este in continua crestere. 

Pe langa primele date ale confruntarii, Dan si Sabin au prefatat pe scurt si celelalte doua meciuri ale grupei noastre din preliminariile pentru CM 2018. Este vorba de Danemarca – Kazakhstan si Armenia – Muntenegru.

ATUURILE UNIBET

Înregistrează-te la Unibet și poți începe să pariezi în câteva minute! Primul pariu este și fără risc până la 150 ron, ai acces la Unibet TV și poți profita de cele mai atractive cote și oferte de pariuri live din România. Alătură-te și tu celor peste 14 milioane de clienți chiar astăzi!

Emisiunea ”Un Pont pe Zi” este transmisa de luni pana vineri, live pe B1 TV, incepand cu ora 00:00. Urmareste-ne si pe www.pariuri1x2.ro.


Citeste si:


 

500 RON BONUS la prima depunere

Primesti 100% din depunerea efectuata pana la 500 RON

Cel mai bun bonus este aici! 500 lei special prin Pariuri1x2

Joaca la aceasta casa de pariuri si primesti bonus sportiv de 500 lei

 


Lasa un comentariu