Weekend de profit: Cosmin Cernat ne aduce ponturile de vineri și sâmbătă!

Weekend de profit: Cosmin Cernat ne aduce ponturile de vineri și sâmbătă!

super 12 cosmin cernat

Cosmin Cernat este pe val! 11 pronosticuri câștigătoare doar din Liga Campionilor, cărora li s-au adăugat alte 6 variante ”verzi” culese cu predilecție din Championship.

”Astfel depășim un mijloc de săptămână în care profitul rezultat din pariuri nu s-a lăsat așteptat și facem pasul către un week-end ce ne întâmpină, încă o dată, cu o ofertă de pariere extrem de consistentă.

Vineri avem primele partide bune de pariat. Mizez pe o confruntare FC Argeș – Voluntari spectaculoasă și cu cel puțin 8 cornere acordate, înainte de a trece la competițiile externe. Pariez pe goluri și evoluții bune ale favoritelor în dispute din Anglia, Belgia, Olanda, dar și Germania, acolo unde codașa Schalke și surprinzătoarea Stuttgart dau startul rundei a 6-a din Bundesliga.

Și pachet de pariuri al zilei de sâmbătă este deschis cu partide programate în competiția internă. Învingătoare la Mediaș în urmă cu o săptămâna,  Botoșaniul este favorită cu UTA, pe teren propriu. Într-un alt meci,  Craiova luptă să recupereze rapid, în fief-ul lui Hermannstadt, cele 3 puncte pierdute etapa trecută, pe ”Oblemenco”, în jocul cu Clinceniul.

În Serie A joacă Inter și Atalanta, două dintre reprezentantele Italiei în UCL. Tot azi le vedem la treabă pe Real Madrid, Manchester City, Dortmund, Bayern și Liverpool, trupe implicate în dispute ofertante mai ales prin prisma spectacolului pe care-l pot propune. Nu lipsesc meciurile cu iz de derby: Bilbao –Sevilla se joacă de la ora 17:15 , urmat, începând cu ora 19:30, de Monchengladbach – Leipzig.

Nu uitați că analizele detaliate ale tuturor acestor meciuri le găsiți pe pariuri1x2.ro, cel mai bun site de analiză sportivă și pronosticuri din România.”

 

Cel mai bun bonus este aici! 500 lei special prin Pariuri1x2

Joaca la aceasta casa de pariuri si primesti bonus sportiv de 500 lei

 

500 RON BONUS la prima depunere

Primesti 100% din depunerea efectuata pana la 500 RON


Lasa un comentariu