Semifinalele UEFA Europa League! | Duel echilibrat la Amsterdam, United cauta gloria europeana pe terenul revelatiei Celta Vigo »» Aici ai avancronicile si PONTURILE!

europa league

Ne apropiem cu pasi repezi de ultimul act al acestei editii de UEFA Europa League, ce va avea loc la Stockholm, pe “Friends Arena”. Astfel, daca in dubla mansa dintre Ajax Amsterdam si Olympique Lyonnais putem spune ca vom avea parte de un echilibru desavarsit, Manchester United este favorita certa, atat in meciurile cu Celta Vigo, cat si la castigarea acestei editii de Europa League.


Vor sa salveze sezonul

Atat pentru Ajax, cat si pentru Lyon, aceasta dubla mansa va avea o miza uriasa. Acest lucru se datoreaza faptului ca ambele grupari au esuat in a-si indeplini obiectivul in competitiile interne. Ajax va termina campionatul pe locul doi, in spatale revelatiei Feyenoord, nereusind sa puna mana nici pe Cupa Olandei. De cealalta parte, francezii vor incheia sezonul in Ligue 1 la o distanta uriasa fata de podium, afisand pe parcursul intregului sezon evolutii inconstante. De asemenea, lyonezii nu au reprezentat niciodata vreun pericol pentru PSG sau Monaco, echipele care au dat luptele decisive pentru Cupa Frantei si Cupa Ligii Frantei. In consecinta, o eventuala castigare a trofeului UEFA Europa League ar sterge cu buretele rezultatele mai putin satisfacatoare, dar, deocamdata, ramane de vazut care dintre cele doua grupari va avea privilegiul de a avansa in finala de la Stockholm.

Mi 19:45 Ajax – Lyon – Cote: 2.30  3.60  3.05Ai aici avancronica si pontul


Citeste si:

La tranta cu titanii

Nu multa lume ar fi anticipat faptul ca Celta Vigo va izbuti sa ajunga in careul de asi al acestei editii de UEFA Europa League. Calificati de pe locul secund intr-o grupa in care lider a fost alta semifinalista in acest sezon, Ajax Amsterdam, spaniolii au trecut, pe rand, de Sahtior Donetk (2-1), Krasnodar (4-1) si Genk (4-3), impresionand prin maturitatea aratata in joc. De cealalta parte, desi se afla in grafic, Manchester United a izbutit sa ajunga chinuit pana in aceasta faza eliminatorie, eliminand-o pe Anderlecht abia dupa reprizele aditionale de prelungiri, pe “Old Trafford”, intr-un duel in urma caruia belgienii au parasit onorabil competitia. In orice caz, englezii raman favoriti certi la calificarea in finala, iar o deschidere de scor a acestora pe “Estadio de Balaidos” are o cota excelenta de 1.95.

J 22:05 Celta Vigo – Manchester United – Cote: 2.95  3.25  2.55Ai aici avancronica si pontul


Cotele Unibet pentru castigatoarea trofeului UEFA Europa League:

unibet uel

500 RON BONUS la prima depunere

Primesti 100% din depunerea efectuata pana la 500 RON

Cel mai bun bonus este aici! 500 lei special prin Pariuri1x2

Joaca la aceasta casa de pariuri si primesti bonus sportiv de 500 lei

 

Ti-a placut aceasta stire? 0 0


Lasa un comentariu