AVANCRONICILE si PONTURILE semifinalelor UEFA Champions League! | Infern la Madrid pentru un loc in finala de la Cardiff, Jardim vrea sa rapuna “Batrana Doamna”

Ne apropiem cu pasi repezi de ultimul act al acestei editii de UEFA Champions League, iar “careul de asi” ne propune doua duble manse de exceptie. Chiar si asa, avem doua favorite certe, in opinia bookmakerilor, capabile de a ajunge in finala de la Cardiff: Real Madrid si Juventus.


 Echilibru pe “Bernabeu”

Primul duel al acestei saptamani de UEFA Champions League se va disputa pe “Santiago Bernabeu”. Mansa tur, dintre Real Madrid si Atletico Madrid se anunta una incendiara, in special in conditiile in care trupa lui Diego Simeone isi va dori revansa dupa finala pierduta anul trecut in fata rivalei din oras. De cealalta parte, Zinedine Zidane vrea sa aduca cel de-al 12-lea trofeu de Liga Campionilor echipei sale de suflet. Chiar si asa, un lucru e sigur insa: vom avea parte de o disputa extrem de echilibrata marti seara, in conditiile in care Realul a aratat serioase slabiciuni defensive, inclusiv in “El Clasico”, iar cota lui Atletico la victorie a scazut dramatic in ultima vreme (5.40 -> 4.35). In consecinta, un scenariu logic ar fi cel in cadrul caruia am vedea maxim doua goluri in meci, la o cota de 1.88.

Ma 21:45 Real Madrid – Atletico Madrid – Cote: 1.83  3.65  4.35Ai aici avancronica si pontul


Citeste si:

Spectacolul lui Jardim vs. defensiva lui Allegri

Vom avea parte de o partida mai mult decat fascinanta miercuri seara, pe “Stade Louis II”. Masinaria de goluri a lui Leonardo Jardim va da piept cu tactica defensiva impecabila a lui Massimiliano Allegri, astfel ca ne putem astepta la orice deznodamant. Juventus prezinta actualmente cea mai buna aparare din acest sezon de UEFA Champions League, legendarul Gianluigi Buffon incasand doar doua goluri  pe parcursul intregii editii.  Chiar si asa, monegascii nu au tinut cont de numele adversarului in Liga, umilindu-le pe Manchester City si Borussia Dortmund in fata propriilor fani. In consecinta,credem ca un pariu de tipul “1-3 goluri in meci” ar fi cel mai indicat, avand in vedere datele problemei.

Mi 21:45 AS Monaco – Juventus – Cote: 3.05  3.45  2.30Ai aici avancronica si pontul


Cotele Unibet pentru castigatoarea trofeului UEFA Champions League:

unibet ucl

500 RON BONUS la prima depunere

Primesti 100% din depunerea efectuata pana la 500 RON

Cel mai bun bonus este aici! 500 lei special prin Pariuri1x2

Joaca la aceasta casa de pariuri si primesti bonus sportiv de 500 lei

 

Ti-a placut aceasta stire? 0 0


Lasa un comentariu