Preliminariile Campionatului Mondial 2018 » Avancronică grupa C: Germania are meci la îndemână, iar alte trei naţionale se bat la locul doi

Sâmbătă, 9 iunie, se va desfăşura cea de-a şasea etapă a grupei C din preliminariile Campionatului Mondial din 2018, care se va juca în Rusia. Aici, Azerbaijan şi Irlanda de Nord se vor întâlni într-o partidă importantă în vederea ocupării poziţiei secunde a grupei, Cehia va merge în Norvegia, iar Germania va avea un meci la îndemână cu San Marino, pe teren propriu.

Clasamentul grupei C

clasamentgrupaC

Programul rundei a şasea

programgrupaC

Azerbaijan – Irlanda de Nord

Cote Unibet: 3.70 – 3.05 – 2.18

Irlanda de Nord pare a fi favorită pentru ocuparea poziţiei secunde la capătul acestei campanii de calificare, însă Cehia şi Azerbaijan îi pot încurca planurile naţionalei antrenate de Michael O’Neill. Azerbaijan, adversara sa din meciul de sâmbătă seară, a început preliminariile nesperat de bine, cu 7 puncte în primele 3 partide, învingând San Marino, Norvegia şi remizând cu Cehia. Seria bună s-a oprit însă, azerii pierzând clar cu nord-irlandezii, scor 4-0 şi cu Germania, 1-4. De partea cealaltă, Irlanda de Nord îşi poate consolida locul 2 cu o victorie, astfel având şanse mari de a merge la barajul de calificare la Mondial.

Norvegia – Cehia

Cote Unibet: 2.55 – 3.05 – 3.00

Norvegia a avut parte de nişte preliminarii dezamăgitoare, pierzând patru partide şi câştigând una singură, cu San Marino, scor 1-0. Asta a făcut ca Federaţia Norvegiană să schimbe selecţionerul, Lars Lagerback, cel care a condus Islanda la Campionatul European din 2016, semnând cu aceştia. Acesta nu a putut produce minuni în prima sa partidă pe banca nordicilor, în martie, şi a pierdut cu Irlanda de Nord, 2-0. Cehia, adversara sa, continuă să spere la locul de baraj, aceasta pierzând un singur duel în această grupă, cu Germania. În tur, cehii s-au impus cu 2-1, la Praga, după golurile reuşite de Krmencik şi Zmrhal.

Germania – San Marino

Cote Unibet: 1.01 – 21.00 – 81.00

Germania, campioana mondială din 2014, se îndreaptă către o nouă prezenţă la un turneu final. Naţionala pregătită de Joachim Low are 15 puncte, cu 5 victorii în tot atâtea partide, iar sâmbătă vor întâlni codaşa grupei, San Marino, care are înfrângeri pe linie şi un golaveraj catastrofal: 1-23. În fiecare meci de până acum, nemţii au învins la o diferenţă de cel puţin două goluri, golgheter-ul naţionalei din aceste preliminarii fiind Thomas Muller, atacantul lui Bayern Munchen.


La Unibet găsiţi cea mai mare ofertă de pariuri pe fotbal, tenis, handbal şi baschet, precum şi o platformă în care puteţi urmări LIVE VIDEO meciurile din toate întrecerile importante. Durează câteva minute pentru a profita de bonusul de 250 de RON oferit. Serviciu de asistenţă de mare calitate în cadrul acestei agenţii, calitatea pariurilor live este ireproşabilă.


Citeşte şi:

500 RON BONUS la prima depunere

Primesti 100% din depunerea efectuata pana la 500 RON

Cel mai bun bonus este aici! 500 lei special prin Pariuri1x2

Joaca la aceasta casa de pariuri si primesti bonus sportiv de 500 lei

 

Ti-a placut aceasta stire? 2 0


Lasa un comentariu