Preliminariile Campionatului Mondial 2018 » Avancronică grupa B: Meciuri aparent facile pentru Elveţia şi Portugalia

Vineri, 9 iunie, de la ora 21:45, se va desfăsura cea de-a şasea etapă din grupa B a preliminariilor Campionatului Mondial din 2018, care se va juca în Rusia. Aici, primele trei clasate par a avea misiuni uşoare, Elveţia, Portugalia şi Ungaria mergând pe terenul Insulelor Feroe, Letoniei, respectiv Andorrei.

Clasamentul grupei B

clasamentgrupaB

Programul rundei a şasea

programgrupaB

Insulele Feroe – Elveţia

Cote Unibet: 16.00 – 5.75 – 1.20

Elveţienii merg ceas în această campanie de calificare la Campionatul Mondial din Rusia, având 5 victorii din tot atâtea partide. Vineri seară, aceştia vor merge la Torshavn, unde vor întâlni Insulele Feroe, o naţională care s-a ridicat simţitor de mult în ultima vreme prin prisma rezultatelor obţinute în preliminarii. În această grupă, feroezii au o victorie, în faţa Letoniei, două remize, cu Ungaria şi Andorra, şi două înfrângeri, cu Portugalia şi Elveţia. Totuşi, dacă Elveţia doreşte să-şi asigure calificarea directă la Mondial, victoria din Feroe este obligatorie, mai ales că Portugalia este la doar trei puncte de primul loc. În parida tur, naţionala antrenată de Vladimir Petkovic s-a impus cu 2-0, după golurile înscrise de Derdiyok şi Lichsteiner.

Andorra – Ungaria

Cote Unibet: 15.00 – 7.50 – 1.15

Maghiarii au şanse foarte mici de a mai prinde barajul, într-o grupă în care şi-ar fi putut propune mai mult, mai ales că a fost repartizată alături de trei outsidere clare: Letonia, Andorra şi Insulele Feroe. Chiar şi aşa, Ungaria a obţinut doar 7 puncte, neputând să treacă de feroezi în primul meci al grupei, scor 0-0. De partea cealaltă, micuţa Andorra a obţinut doar un punct, în partida cu Insulele Feroe, din martie, scor 0-0. În partida tur dintre cele două, ungurii s-au impus clar, la Budapesta, cu 4-0.

Letonia – Portugalia

Cote Unibet: 18.00 – 7.80 – 1.14

După ce a început slab această campanie de calificare, pierzând pe terenul Elveţiei, campioana europeană Portugalia a învins pe linie şi se află pe poziţia a doua, la trei puncte de Elveţia, liderul grupei B. În partida tur, Ronaldo şi compania s-au impus cu 4-1, însă nu fără a avea emoţii, asta după ce, în minutul 67, scorul era 1-1. De partea cealaltă, letonii trec printr-o formă foarte slabă, având 5 înfrângeri consecutive în toate competiţiile. În această grupă, aceştia au obţinut o singură victorie, contra Andorrei, şi 4 eşecuri.


La Unibet găsiţi cea mai mare ofertă de pariuri pe fotbal, tenis, handbal şi baschet, precum şi o platformă în care puteţi urmări LIVE VIDEO meciurile din toate întrecerile importante. Durează câteva minute pentru a profita de bonusul de 250 de RON oferit. Serviciu de asistenţă de mare calitate în cadrul acestei agenţii, calitatea pariurilor live este ireproşabilă.


Citeşte şi:

500 RON BONUS la prima depunere

Primesti 100% din depunerea efectuata pana la 500 RON

Cel mai bun bonus este aici! 500 lei special prin Pariuri1x2

Joaca la aceasta casa de pariuri si primesti bonus sportiv de 500 lei

 

Ti-a placut aceasta stire? 0 0


Lasa un comentariu