Preliminariile Campionatului Mondial 2018 » Avancronică grupa A: Derby între Suedia şi Franţa, Olanda doar mai speră la baraj!

Vineri, 9 iunie, de la ora 21:45, se va desfăsura cea de-a şasea etapă a grupei A din preliminariile Campionatului Mondial din 2018, care se va juca în Rusia. Aici, primele două clasate, Suedia şi Franţa, se vor duela la Stockholm, Olanda o va întâlni pe teren propriu pe Luxemburg, iar Belarus şi Bulgaria se vor înfrunta la Borisov.

Clasamentul grupei A

clasamentgrupaA

Programul rundei a şasea

programgrupaa

Suedia – Franţa

Cote Unibet: 5.00 – 3.55 – 1.75

În tur, „cocoşii galici” pregătiţi de Didier Deschamps s-au impus în faţa nordicilor, scor 2-1. Suedezii au deschis scorul prin Forsberg, însă Pogba şi Payet au întors rapid soarta meciului, aducând o victorie importantă naţionalei lor. Acum, în retur, pe „Friends Arena”, acolo unde s-a disputat şi finala Europa League, „Les Bleus” vor căuta probabil din nou victoria pentru a îşi consolida poziţia de lider şi a îşi asigura într-o oarecare măsură calificarea la mondialul din Rusia. Totuşi, aceştia nu vor avea o misiune uşoară, având în vedere că naţionala lui Janne Andersson este neînvinsă pe teren propriu în această campania de calificare, având două victorii clare, 4-0 cu Belarus şi 3-0 cu Bulgaria, şi o remiză cu Olanda, 1-1, în etapa inaugurală.

 Olanda – Luxemburg

Cote Unibet: 1.01 – 21.00 – 51.00

Vineri seară, la Rotterdam, Olanda şi Luxemburg se vor întâlni în cea mai dezechilibrată partidă a rundei. În ciuda faptului că diferenţa de valoare dintre cele două loturi este una indiscutabilă, „Portocala mecanică” nu trece printr-o perioadă deloc favorabilă. În tur, Luxemburg i-a făcut viaţă grea Olandei, iar la pauză tabela arăta scorul de 1-1. Până la urmă, s-a terminat 1-3, după dubla lui Depay din repriza secundă. După ce a ratat Campionatul European din 2016, olandezii nu stau deloc bine nici în aceste preliminarii, aflându-se pe poziţia a patra, la 3 puncte de locul care ar putea să o ducă la baraj. Astfel, Federaţia a decis să-l demită pe Danny Blind, iar în locul acestuia a venit Dick Advocaat, care a stat deja pe bancă, la amicalul de pe 31 mai, contra Marocului, scor 2-1.

Belarus – Bulgaria

Cote Unibet: 2.30 – 3.25 – 3.25

După primele 5 etape ale grupei, vecinii de la sud de Dunăre se află într-o poziţie neaşteptat de bună, la un singur punct de locul de baraj, într-o grupă cu Franţa, Suedia şi Olanda. Totuşi, bulgarii au alternat rezultatele bune de pe teren propriu cu cele slabe din deplasare. Acasă, aceştia au strâns 3 victorii din 3 partide (4-3 cu Luxemburg, 1-0 cu Belarus, 2-0 cu Olanda) şi două înfrângeri clare din tot atâtea partide în deplasare (1-4 în Franţa şi 0-3 în Suedia). De partea cealaltă, Belarus a strâns doar două puncte în această grupă, după remizele cu Franţa, 0-0, respectiv Luxemburg, 1-1.


La Unibet găsiţi cea mai mare ofertă de pariuri pe fotbal, tenis, handbal şi baschet, precum şi o platformă în care puteţi urmări LIVE VIDEO meciurile din toate întrecerile importante. Durează câteva minute pentru a profita de bonusul de 250 de RON oferit. Serviciu de asistenţă de mare calitate în cadrul acestei agenţii, calitatea pariurilor live este ireproşabilă.


Citeşte şi:

Cel mai bun bonus este aici! 500 lei special prin Pariuri1x2

Joaca la aceasta casa de pariuri si primesti bonus sportiv de 500 lei

 

500 RON BONUS la prima depunere

Primesti 100% din depunerea efectuata pana la 500 RON

Ti-a placut aceasta stire? 0 0


Lasa un comentariu