Preliminariile Campionatului Mondial 2018 » Avancronică grupa F: Fără gol primit, Anglia merge la Glasgow, pentru derby-ul cu Scoţia

Sâmbătă, 10 iunie, se va desfăşura cea de-a şasea etapă a grupei F din preliminariile Campionatului Mondial din 2018, care se va juca în Rusia. Aici, Anglia, liderul autoritar al grupei, fără gol primit în 5 meciuri, va merge la Glasgow, pentru derby-ul cu Scoţia, în timp ce pretendentele la poziţia de baraj, Slovacia şi Slovenia, vor evolua împotriva Lituaniei, respectiv Maltei.

Clasamentul grupei F

clasamentgrupaF

Programul rundei a şasea

programgrupaF

Scoţia – Anglia

Cote Unibet: 5.50 – 3.50 – 1.70

Sâmbătă, de la 19:00, pe Hampden Park din Glasgow, va avea loc derby-ul britanic dintre Scoţia şi Anglia. Trupa lui Gareth Southgate este neînvinsă în grupa F, având 4 victorii, o remiză şi un golaveraj de invidiat – 8-0. De partea cealaltă, scoţienii au doar 7 puncte acumulate în cele 5 meciuri, însă păstrează şanse pentru locul 2, care duce la baraj. În tur, pe Wembley, Anglia s-a impus cu un scor categoric, 3-0, după golurile reuşite de Sturridge, Lallana şi Cahill. Selecţionerul Southgate nu l-a convocat nici acum pe Wayne Rooney pentru meciul amical, cu Franţa, şi cel oficial, cu Scoţia, acesta bazându-se pe alte patru vârfuri de atac: Vardy, Defoe, Rashford şi Kane.

Slovenia – Malta

Cote Unibet: 1.05 – 11.00 – 31.00

Cu doar patru goluri marcate în cele cinci meciuri de până acum, slovenii sunt pe locul 3, la un punct de poziţia secundă ocupată de Slovacia. Pe teren propriu, Slovenia a avut un parcurs foarte bun, reuşind să o învingă pe Slovacia, scor 1-0, şi să remizeze cu liderul grupei, Anglia, 0-0. De partea cealaltă, Malta e pe ultimul loc, cu înfrângeri pe linie şi un golaveraj de 2-13. Totuşi, în partida tur din Malta, Slovenia a găsit greu drumul spre poartă, impunându-se doar cu 1-0.

Lituania – Slovacia

Cote Unibet: 5.00 – 3.50 – 1.75

Slovacia lui Hamsik şi Nemec a început grupa slab, cu două înfrângeri, însă şi-a revenit şi a strâns trei victorii consecutive la scor. Acum, elevii lui Jan Kozak ocupă poziţia a doua a grupei, în spatele Angliei, iar pentru a spera la barajul de calificare la Campionatul Mondial, victoria din Lituania este obligatorie. În schimb lituanienii mai au doar şanse teoretice la baraj, fiind pe penultimul loc, cu 5 puncte. În tur, Slovacia s-a impus categoric, cu 4-0, după golurile lui Nemec, Kucka, Skrtel şi Hamsik.


La Unibet găsiţi cea mai mare ofertă de pariuri pe fotbal, tenis, handbal şi baschet, precum şi o platformă în care puteţi urmări LIVE VIDEO meciurile din toate întrecerile importante. Durează câteva minute pentru a profita de bonusul de 250 de RON oferit. Serviciu de asistenţă de mare calitate în cadrul acestei agenţii, calitatea pariurilor live este ireproşabilă.


Citeşte şi:

Cel mai bun bonus este aici! 500 lei special prin Pariuri1x2

Joaca la aceasta casa de pariuri si primesti bonus sportiv de 500 lei

 

500 RON BONUS la prima depunere

Primesti 100% din depunerea efectuata pana la 500 RON

Ti-a placut aceasta stire? 1 0


Lasa un comentariu