Preliminariile Campionatului Mondial 2018 » Avancronică grupa D: Serbia şi Irlanda îşi pot asigura într-o bună măsură primele două locuri

Duminică, 11 iunie, se va desfăşura cea de-a şasea etapă a grupei D din preliminariile Campionatului Mondial din 2018, care se va juca în Rusia. Aici, primele două clasate ale grupei, Serbia şi Irlanda, vor evolua pe teren propriu în faţa formaţiilor de pe poziţiile 3-4 şi ale grupei, Ţara Galilor şi Austria, iar în cazul unei victorii, cele două s-ar distanţa la 7 puncte şi şi-ar asigura într-o bună măsură primele două locuri. În al treilea meci al grupei, Moldova şi Georgia îşi dispută penultimul loc al grupei.

Clasamentul grupei D

clasamentgrupaD

Programul rundei a şasea

programgrupaD

Moldova – Georgia

Cote Unibet: 3.00 – 2.95 – 2.60

Cele două naţionale sunt codaşele grupei D, unicul punct al Moldovei venind chiar din remiza din tur, cu Georgia, scor 1-1. Naţionala pregătită de Vladimir Weiss a mai obţinut un egal nesperat, cel puţin pe hârtie, în Ţara Galilor. În acest moment, obiectivul celor două pare a fi doar evitarea ultimului loc al grupei.

Irlanda – Austria

Cote Unibet: 2.45 – 3.05 – 3.10

Irlandezii sunt neînvinşi în această campanie de calificare la Mondialul din 2017 şi se află pe poziţia a doua, la egalitate cu Serbia, însă cu un golaveraj mai slab. O victorie în meciul de duminică, cu Austria, le-ar aduce acestora un avantaj liniştitor în privinţa clasării pe unul dintre primele două locuri. În ultimul meci al grupei, Irlanda a remizat cu Ţara Galilor pe teren propriu şi şi-a pierdut căpitanul, pe Sheamus Coleman, după ce Taylor i-a fracturat piciorul, lăsându-l indisponibil pentru o perioadă îndelungată. De partea cealaltă, naţionala lui Alaba şi compania are nevoie şi ea de victorie pentru a se apropia la un punct de locul secund, care ar putea duce la baraj. În tur, Irlanda a învins cu 1-0 la Viena, după golul marcat de McClean.

Serbia – Ţara Galilor

Cote Unibet: 1.75 – 3.40 – 5.20

Ambele naţionale sunt neînvinse în această grupă, însă diferenţa dintre cele două este de 4 puncte. Sârbii au strâns 3 victorii şi două remize, în timp ce galezii, semifinalişti la EURO 2016, au o singură victorie şi 4 rezultate de egalitate. La fel ca Austria, Ţara Galilor trebuie să învingă dacă doreşte să mai spere la calificarea la Campionatul Mondial, însă nu le va fi deloc uşor, având în vedere şi atmosfera ostilă realizată de fanii sârbi la fiecare meci al naţionalei. Mai mult decât atât, Gareth Bale, starul galez al naţionalei, nu va putea evolua la această partidă, fiind suspendat pentru cumul de cartonaşe galbene.


La Unibet găsiţi cea mai mare ofertă de pariuri pe fotbal, tenis, handbal şi baschet, precum şi o platformă în care puteţi urmări LIVE VIDEO meciurile din toate întrecerile importante. Durează câteva minute pentru a profita de bonusul de 250 de RON oferit. Serviciu de asistenţă de mare calitate în cadrul acestei agenţii, calitatea pariurilor live este ireproşabilă.


Citeşte şi:

500 RON BONUS la prima depunere

Primesti 100% din depunerea efectuata pana la 500 RON

Cel mai bun bonus este aici! 500 lei special prin Pariuri1x2

Joaca la aceasta casa de pariuri si primesti bonus sportiv de 500 lei

 

Ti-a placut aceasta stire? 0 0


Lasa un comentariu