Preliminariile Campionatului Mondial 2018 » Avancronică grupa E: Polonia îşi poate asigura calificarea în cazul unei victorii cu România

Duminică, 11 iunie, se va desfăşura cea de-a şasea etapă a grupei E din preliminariile Campionatului Mondial din 2018, care se va juca în Rusia. Aici, Polonia este liderul autoritar al grupei, iar în cazul unui succes cu România, şi-ar putea asigura calificarea. În celelalte două meciuri ale grupei, Danemarca va merge în Kazakhstan, iar Muntenegru va evolua pe teren propriu, contra Armeniei.

Clasamentul grupei E

clasamentgrupaE

Programul rundei a şasea

programgrupaE

Kazakhstan – Danemarca

Cote Unibet: 7.25 – 4.00 – 1.50

Danezii se află în lupta pentru poziţia de baraj cu Muntenegru, România şi chiar Armenia, iar victoria cu ocupanta ultimei poziţii din grupă este obligatorie pentru Eriksen şi compania.  Totuşi, Kazakhstan este neînvinsă pe teren propriu, aceştia reuşind să remizeze pe terenul sintetic de la Astana cu Polonia, scor2-2, şi România, 0-0. Acum, partida se va disputa pe iarba naturală de la Almaty, lucru ce ar putea constitui un avantaj pentru nordici. În tur, Danemarca s-a impus fără probleme la Copenhaga, cu scorul de 4-1.

Polonia – România

Cote Unibet: 1.55 – 3.70 – 7.50

Şansele „tricolorilor” la calificare s-au diminuat din ce în ce mai mult după înfrângerea categorică cu Polonia şi egalul de pe teren propriu cu Danemarca. Totuşi, chiar dacă ocupăm poziţia a patra, suntem la doar un punct de locul doi, care ar putea duce la baraj. Din nefericire, doar cele mai bune 8 locuri 2, din cele 9 grupe, vor merge la baraj, iar grupa noastră dă cel mai prost reprezentant al poziţiei secunde, astfel că în acest moment doar prima poziţie merge la Campionatul Mondial. De partea cealaltă, polonezii sunt neînvinşi în această grupă şi vin cu un moral excelent la partida de la Varşovia, având 4 victorii consecutive. În tur, România a pierdut pe Arena Naţională cu 0-3 în faţa polonezilor, după dubla lui Lewandowski şi golul lui Grosicki.

Pe ce rezultat pariezi in Polonia - Romania?

  • Castiga Polonia (50%, 140 Voturi)
  • Polonia castiga la 2 sau mai multe goluri (26%, 74 Voturi)
  • Romania nu pierde (24%, 67 Voturi)

Total Votanti: 281

Loading ... Loading ...
Muntenegru – Armenia

Cote Unibet: 1.60 – 3.75 – 6.00

Muntenegrenii au fost surpriza acestei grupe, iar în momentul de faţă ocupă locul al doilea în grupă. Duminică seară, la Podgorica, trupa lui Tumbakovic va căuta răzbunarea în faţa Armeniei, după ce în tur, Muntenegru a pierdut dramatic, după ce au condus cu 2-0 la pauză. Armenii au întors soarta partidei într-un mod extraordinar, iar în minutul 93, tabela arăta 3-2 pentru gazde.


La Unibet găsiţi cea mai mare ofertă de pariuri pe fotbal, tenis, handbal şi baschet, precum şi o platformă în care puteţi urmări LIVE VIDEO meciurile din toate întrecerile importante. Durează câteva minute pentru a profita de bonusul de 250 de RON oferit. Serviciu de asistenţă de mare calitate în cadrul acestei agenţii, calitatea pariurilor live este ireproşabilă.


Citeşte şi:

500 RON BONUS la prima depunere

Primesti 100% din depunerea efectuata pana la 500 RON

Cel mai bun bonus este aici! 500 lei special prin Pariuri1x2

Joaca la aceasta casa de pariuri si primesti bonus sportiv de 500 lei

 

Ti-a placut aceasta stire? 1 0


Lasa un comentariu