Despre Mondial, in 30 de povesti: Episodul 18» Eroul Americii

povesti despre mondial

Cu doar cateva zile inaintea startului turneului din Rusia, Pariuri1x2 continua seria povestilor legate de Mondial. Astazi ne amintim despre un moment inedit din istoria Cupei Mondiale.

Eroul Americii- Cupa Mondiala 1950

Joe Gaetjens, marcatorul golului prin care SUA a invins Anglia la Mondialul din 1950, a avut un sfarsit tragic. Dupa incheierea carierei, s-a retras in Haiti, locul de unde era originar. Insa familia sa, care era persecutata politic, a parasit tara in scurta vreme. gaetjens a ales sa ramana, bazandu-se pe notorietatea sa de fost mare sportiv. Totusi, presedintele Duvalier, care tocmai se autodeclarase „presedinte pe viata”, nu a tinut cont de acestea si a ordonat politiei secrete sa il aresteze. A fost dus la o inchisoare numita Fort Dimanche, cunoscuta pentru brutalitatea practicilor inumane, unde se presupune ca a fost ucis. Corpul sau nu a fost gasit niciodata.


La Unibet primul pariu pana la 250 RON este GRATUIT!

Speram ca, intr-o lume despre care vrem sa credem ca este mai civilizata, asa ceva nu se va repeta, dar ca vom avea parte de noi eroi aparuti in urma turneului final din aceasta vara.

La Unibet aveti sansa de a paria pe cine marcheaza mai multe goluri in competitie, un jucator sau o echipa. Astfel, aveti la dispozitie numeroase astfel de perechi. Printre optiuni se numara:

  • Lionel Messi – Spania: 7.00 (mai multe goluri Messi) – 13.00 (acelasi numar de goluri) – 1.12 (mai multe goluri Spania)
  • Cristiano Ronaldo – Suedia: 2.165.502.20
  • Neymar – Columbia: 3.758.001.40
  • Harry Kane – Australia: 2.005.002.50
Citeste si:
Cel mai bun bonus este aici! 500 lei special prin Pariuri1x2

Joaca la aceasta casa de pariuri si primesti bonus sportiv de 500 lei

 

500 RON BONUS la prima depunere

Primesti 100% din depunerea efectuata pana la 500 RON

Ti-a placut aceasta stire? 0 0


Lasa un comentariu