Spectacol total in weekend, alaturi de Dan, Sabin, UPZ si Pariuri1x2: Aproape 100 de ponturi castigatoare!

Spectacol total in weekend, alaturi de Dan, Sabin, UPZ si Pariuri1x2: Aproape 100 de ponturi castigatoare!

ups fotbalistiSpectacol! Alaturi de site-ul Pariuri1x2.ro, pagina de Facebook si emisiunea Un Pont pe Zi (UPZ) sunt deja etaloane ale calitatii in lumea pariorilor din Romania.

In emisiunea Un Pont pe Zi de duminica, 23 noiembrie, au fost oferite o serie de pronosticuri care le-au adus castiguri insemnate celora care au ales sa le parieze. Cota bomba a venit de la prietenul si colaboratorul nostru Dumi Alex, care a intuit perfect desfasurarea meciului Nantes – St.Etienne: X pauza/ X final. Tot Alex a mai prezentat succesele bifate de New England Patriots, San Francisco 49-ers, Minnesota Vikings sau Rosenheim.

Dan a completat seria de “Win-uri” cu biletul Spartak Moscova 1 solist, Napoli – Cagliari peste 2.5 si Hamburg – Bremen peste 1.5 goluri. Din Premier League, pariul lui Sabin, ambele inscriu in Palace – Liverpool, a iesit castigator inca din prima repriza.

 Cand sambata e ca…duminica 🙂

Si sambata a fost spectacol total in emisiunea Un Pont pe Zi.  Dan a dat 10 unitati de incredere din 10 pariului ambele marcheaza in Schalke – Wolsburg si a garantat victoria clara a Bayern-ului. De asemenea, ne-a sugerat sa fim precauti in confruntarea Ceahlaul – Otelul,  in cazul in care dorim sa pariem pe echipa gazda si nu a indicat varianta 2 solist in Paderborn – Dortmund. Sabin a reusit sa intuiasca dezonodamantul mai multor dueluri din Premier League . Cristian Diaconescu a intrat prin telefon si a “rezolvat” meciul Steaua – Brasov: 1 cu handicap -1 si victorie la 0 a gazdelor! Cristian a mai spus victorie la cel putin 2 goluri a Realului si 2 solist la Roma. Pariurile din Italia au fost completate de Sabin, cu 2 dnb la Juventus.

Per total, daca luam in calcul si pariurile oferite de participantii la cele doua concursuri, pagina Un Pont Pe Zi si site-ul Pariuri1x1.ro au oferit in acest weekend peste 90 de ponturi corecte!


Comments 2

Lasa un comentariu