Câștigăm 108 milioane lei la pariuri! FACI PARIU #377
Aboneaza-te
si nu rata
nici un pont!
Abonare

Câștigăm 108 milioane lei la pariuri! FACI PARIU #377

Câștigăm 108 milioane lei la pariuri! FACI PARIU #377

Vă invit la FACI PARIU #377 , un episod cu multe pariuri sportive și bilete pariuri cu profit enorm. Luăm la bani mărunți oferta de sâmbătă și duminică. V-am pregătit 27 de pronosticuri, plus 3 bilete.

Ponturi pariuri azi. Biletul zilei

Sâmbătă, în episodul Faci Pariu 377, plasez 400 de lei cash pe o dublă cu meciuri din Bundesliga și Serie A. Pariez pe un succes în handicap al Borussiei Dortmund, pe teren propriu, cu echipa deja retrogradată Darmstadt. La ultimul meci oficial al sezonului, jucat acasă, un test foarte util premergător finalei de Liga cu Real Madrid, Borussia va încerca să facă spectacol. În Lecce – Atalanta, miza este pe oaspeți, care forțează finișul pentru un loc în Liga Campionilor, conștientă că finala de Europa League cu Leverkusen va fi extrem de dificilă. Mă aștept ca Atalanta să câștige cel puțin o repriză pe terenul unei formații aflate deja în vacanță.

Ponturi pariuri duminică. Biletul zilei

Alți 400 de lei plasați la Luck.com pe Biletul de duminică FACI PARIU #377. Chelsea să o bată pe Bournemouth. După un retur în forță în campionat, Chelsea a ajuns în postura de a termina stagiunea pe un loc ce îi asigură participarea în cupele europene. În Franța se joacă Lille – Nice, un meci cu miză mare pentru gazde, care dacă se impun au șanse mari să joace în grupele Ligii Campionilor. Și Nice a fost însă o trupă puternică în acest campionat. Nu va ceda chiar dacă și-a adjudecat locul 5. Voi miza pe intervalul de 2-4 în Lille vs Nice.

Ponturi pariuri Dinamo – Csikszareda

Nu pot trece în episodul FACI PARIU #377 cu vederea meciul Dinamo – Csikszareda, contând pentru turul barajului de menținere în prima ligă. Va fi infern în tribune, iar Dinamo cred că își va adjudeca această manșă tur, poate chiar într-o manieră care să îi garanteze într-o bună măsură evitarea retrogradării. Pariez ”Dinamo marchează peste 1.5 goluri”.

Biletul weekendului

Biletul weekend-ului FACI PARIU #377 , plasat de Lucian are o miză consistentă, pentru un profit pe măsură. Este bilet alcătuit din meciuri cu miză ale acestui final de sezon. Pentru că se cam termină stagiunea, dar stăm liniștiți. În curând începe Campionatul European de fotbal.

Calendarul Pariuri1x2

Pe lângă ponturile Faci Pariu #377 , site-ul Pariuri1x2.ro îți pune la dispoziție ponturi pariuri și analize pentru toate evenimente sportive importante! Analizăm toate duelurile de top, vă prezentăm accidentații, jucătorii suspendați și echipele probabile, trecem în revistă ultimele informații despre aceste dueluri, totul pentru top pronosticuri și bilete! Accesați zilnic calendarul Pariuri1x2 pentru ponturile câștigătoare.


Ghicește corect 12 meciuri și câștigi 10.000 RON! Premii nelimitate pentru 10 și 11 predicții corecte, oferite de agenția Luck.com. Descarcă Super12 acum și intră gratis în joc!

JOACĂ SUPER12

Luck Casino

D. 325/25.02.2021

PARIU FĂRĂ RISC 100% PÂNA LA 500 RON

 

500 RON BONUS la prima depunere

Primesti 100% din depunerea efectuata pana la 500 RON

Cel mai bun bonus este aici! 500 lei special prin Pariuri1x2

Joaca la aceasta casa de pariuri si primesti bonus sportiv de 500 lei

 


Lasa un comentariu