E LOC DE PROFIT ÎN WEEKEND! 🍀 FACI PARIU #356
Aboneaza-te
si nu rata
nici un pont!
Abonare

E LOC DE PROFIT ÎN WEEKEND! 🍀 FACI PARIU #356

FACI PARIU #356

Faci Pariu #356 ! Ne revedem pentru încă un weekend plin de oferte interesante. Am pregătit pentru voi pariuri și bilete pentru următoarele 3 zile. Dacă vreți să vedeți pe ce pariem zilnic, este simplu. Nu trebuie decât să vă abonați la canalul nostru de YouTube. Dați click pe „subscribe” și hai să facem pariurile împreună zilnic.

Pariurile și biletele de care v-am vorbit sunt jucate la Luck.com. La Luck, beneficiem de un bonus consistent de bun venit de 500 lei pentru pariat. De asemenea, primim și 25 de rotiri gratuite după validarea contului Luck. Găsiți linkurile către aceste promoții în comentarii și în descrierea clipului.

Biletele Faci Pariu #356

Trecem la cele 3 bilete, vă invit să vedeți și ponturile pregătite. Sâmbătă pariez pe victoria lui Peterborough, locul 2 în liga 1, contra locului 17. Oaspeții au 6 înfrângeri în ultimele 7 runde. Tot în Anglia, Arsenal speră să-și revină în derby-ul londonez de pe Emirates cu o echipă destul de incomodă, Crystal Palace. Oaspeții nu vor conta pe ganezul Jordan Ayew, unul dintre oamenii de bază ai formației, prezent la Cupa Africii. În Bundesliga, pariez pe ambele echipe să marcheze sau peste 2.5 goluri în meciul dintre Leipzig și Leverkusen.

Și duminică pariez în episodul FACI PARIU #356 pe Bundesliga. Cred că Bayern poate câștiga ambele reprize ale partidei cu Werder. În prima etapă a anului, tot pe Allianz Arena, bavarezii au trecut fără emoții, scor 3-0, de Hoffenheim, o echipă ce țintește accederea într-o cupă europeană. Caut să-mi dublez investiția de duminică, adăugând pe bilet și un prognostic pe care îl consider logic și simplu: Juve să marcheze la Lecce. Gazdele au primit cel puțin un gol în 18 din cele 20 de runde disputate în Serie A.

Nu uitați de biletul lui Lucian, un combo al weekendului care vă poate aduce un profit de peste 2000 de lei. Acesta a fost publicat încă de ieri pe YouTube, încă un motiv să vă abonați la canalul nostru.

Calendarul Pariuri1x2

Pe lângă ponturile Faci Pariu #356 , site-ul Pariuri1x2.ro îți pune la dispoziție ponturi pariuri și analize pentru toate evenimente sportive importante! Accesați zilnic calendarul Pariuri1x2 pentru ponturile câștigătoare.


Ghicește corect 12 meciuri și câștigi 10.000 RON! Premii nelimitate pentru 10 și 11 predicții corecte. Descarcă Super12 acum și intră gratis în joc!

JOACĂ SUPER12

Luck

D. 325/25.02.2021

PARIU FĂRĂ RISC 100% PÂNA LA 500 RON

500 RON BONUS la prima depunere

Primesti 100% din depunerea efectuata pana la 500 RON

Cel mai bun bonus este aici! 500 lei special prin Pariuri1x2

Joaca la aceasta casa de pariuri si primesti bonus sportiv de 500 lei

 


Lasa un comentariu