TOATE PONTURILE ȘI BILETELE WEEKEND-ULUI la FACI PARIU #357
Aboneaza-te
si nu rata
nici un pont!
Abonare

TOATE PONTURILE ȘI BILETELE WEEKEND-ULUI la FACI PARIU #357

FACI PARIU #357

Faci Pariu #357 ! Încă un weekend cu o ofertă fotbalistică consistentă și meciuri tari. Nu lipsesc derby-urile europene, precum Marseille – Monaco, Barcelona -Villarreal sau Tottenham – Manchester United, în FA Cup, dar avem câteva dispute de 5 stele și în SuperLiga. Mizăm pe Dinamo – Rapid și Universitatea Craiova – FCSB. Iar dacă doriți să vedeți pe ce pariem zilnic, este foarte simplu: abonați-vă la canalul nostru de Youtube! Click pe butonul de subscribe și haideți să facem zilnic pariurile împreună!

În episodul FACI PARIU #357, Sabin vă propune pronosticurile de sâmbătă, duminică și luni, dar și câteva bilete de pariuri. Toate sunt jucate la Luck.com, agenție la care, beneficiem de un bonus consistent de bun venit de 500 lei pentru pariat. De asemenea, primim și 25 de rotiri gratuite după validarea contului Luck. Găsiți linkurile către aceste promoții în comentarii și în descrierea clipului.

Biletele weekend-ului

11 pronosticuri pregătite în episodul Faci Pariu #357 pentru ziua de sâmbătă, dar și o dublă de pariere formată din meciurile Oțelul – Petrolul și Marseille – Monaco. Penttru duminică și luni, încă un pachet consistent de pronosticuri, alături de un combo pe Sevilla – Osasuna, dar și Universitatea Craiova – FCSB, unul dintre cele mai așteptate dueluri ale acestei ultime părți a sezonului regulat 2023/24 din Super Liga.

Nu lipsește biletul lui Lucian, redactorul Pariuri1x2 care a făcut profit frumos cu aceste selecții de weekend: două din ultimele trei bilete au fost ”verzi”, pe fiecare câștigul fiind de 2000 lei.

Calendarul Pariuri1x2

Pe lângă ponturile Faci Pariu #356 , site-ul Pariuri1x2.ro îți pune la dispoziție ponturi pariuri și analize pentru toate evenimente sportive importante! Accesați zilnic calendarul Pariuri1x2 pentru ponturile câștigătoare.


Ghicește corect 12 meciuri și câștigi 10.000 RON! Premii nelimitate pentru 10 și 11 predicții corecte. Descarcă Super12 acum și intră gratis în joc!

JOACĂ SUPER12

Luck

D. 325/25.02.2021

PARIU FĂRĂ RISC 100% PÂNA LA 500 RON

500 RON BONUS la prima depunere

Primesti 100% din depunerea efectuata pana la 500 RON

Cel mai bun bonus este aici! 500 lei special prin Pariuri1x2

Joaca la aceasta casa de pariuri si primesti bonus sportiv de 500 lei

 


Lasa un comentariu